İstanbul
02 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Efelerin minikleri mezuniyetlerini kutladı

Efelerin minikleri mezuniyetlerini kutladı
EFELER BELEDİYESİ’NİN GÜNDÜZ BAKIMEVLERİNDE EĞİTİM GÖREN MİNİK ÖĞRENCİLER İÇİN MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ. TÖRENDE KONUŞAN BAŞKAN ATAY, ANNE-BABALARA YENİ YAPILACAK GÜNDÜZ BAKIMEVLERİNİN MÜJDESİNİ VERDİ.

Efeler Belediyesi'nin gündüz bakımevlerinde öğrenim gören minik öğrenciler için unutulmaz bir mezuniyet töreni düzenlendi. Tören sırasında Başkan Atay, velilere yeni gündüz bakımevlerinin habercisini vererek duygusal anlar yaşattı.

Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay'ın eğitim alanındaki projeleri kapsamında ilçeye kazandırılan 4 gündüz bakımevinde eğitim gören çocuklar, eğitim hayatlarının ilk mezuniyet coşkusunu yaşadılar. Dr. Hidayet Sayın Kültür Merkezi'nde düzenlenen etkinlik, Türkçe ve yabancı şarkılar eşliğinde miniklerin dans etmesi ve eğlenmesiyle renklendi. Mezuniyet kıyafeti giyen çocuklara Başkan Atay, temsili diplomalarını takdim etti. Minikler diplomalarını aldıktan sonra keplerini havaya fırlatarak coşku dolu bir finalle Onuncu Yıl Marşı'nı söylediler.

Mezuniyet töreninde konuşan Başkan Atay, gündüz bakımevlerinin sayısının artırılacağını vurguladı. 5. gündüz bakımevinin yaklaşık 1-2 ay içinde açılacağını belirten Başkan Atay, ayrıca 2024 yılına kadar iki yeni gündüz bakımevi inşaatının temelinin atılacağını duyurdu. Başkan Atay, bu yeni bakımevlerinden birinin ASTİM Organize Sanayi Bölgesi'nde açılacağını ve 800 çocuğa hizmet verecek büyük bir tesise dönüşeceğini ifade etti.

Başkan Atay, sözlerine şu şekilde devam etti: "Öğretmen arkadaşlarıma büyük teşekkür ediyorum, onlar gerçekten harika işler başarıyorlar. Bugünkü kalabalık, öğretmenlerimizin ne kadar özveriyle çalıştığının bir göstergesi. Biz, okul öncesi eğitime büyük bir önem veriyoruz. Çocuklarımızın davranışlarını şekillendirecekleri bu eğitimleri gündüz bakımevlerimizde alıyorlar. Eğer onlara ders çalışmayı, kitap okumayı ve bilgiye nasıl ulaşacaklarını öğretebilirsek, geleceğimiz parlak olacak. Çocuklarımız, inanıyorum ki ileride bu ülkeyi daha iyi yönetecekler. Bizler, veliler olarak sizler ve öğretmenler olarak onlara bilgiye ulaşabilecekleri bir ortam sunmakla görevliyiz. Çocuklarınızı bize emanet ettiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum."

Mezuniyet töreni, minik öğrencilerin mutlu ve umut dolu bir geleceğe adım atmalarını kutlayarak sona erdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!