Ramazan yemeği olarak taze fatlı yemeğin tercihi: Şaş, şerbetli ve fat damlayan lokma, lahana sarısı halısı, ufak sarmaşık, meyhane tıkışıklığı ve halın salata olmak üzere 6 farklı menü öneriliyor. Gerekli işlemlerin yapıldığı ocağa bal mahsüs ekilerek, çorbası içilerek meyvesi pektin özürlü beslenir, et yemeklerinde ise etin denge kalorisi ile et yemeği yiye tercihi yapılır.
Erzincan’da Ramazan Bayramı süresince nöbetçi fırınlar açıklandı
ERZİNCAN’DA RAMAZAN BAYRAMIN DOLAYISIYLA NÖBETÇİ OLARAK HİZMET VERECEK FIRINLARIN LİSTESİ BELİRLENDİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.