İstanbul
27 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Fuhuşa sürükledikleri genç kızların kataloğunu basıp pazarlamışlar

Fuhuşa sürükledikleri genç kızların kataloğunu basıp pazarlamışlar
BURSA AHLAK POLİSİ, BURSA MERKEZLİ 3 İLDE EŞ ZAMANLI YAPTIĞI FUHUŞ OPERASYONUNDA, GENÇ KIZLARI LÜKS YAŞANTIYA ÖZENDİRİP KANDIRARAK FUHUŞ BATAĞINA ÇEKEN 17 KİŞİYİ GÖZALTINA ALDI. ÇETENİN KANDIRDIKLARI GENÇ KIZLARIN FOTOĞRAFLARINDAN KATALOG BASTIRIP PAZARLADIKLARI ORTAYA ÇIKTI.

Bursa polisinin gerçekleştirdiği fuhuş operasyonunda, genç kızları yanıltarak fuhuş dünyasına çeken 17 kişi gözaltına alındı. Şüpheliler, genç kızların fotoğraflarını kullanarak bir katalog oluşturup müşterilere sunuyorlardı.

Bilgilere göre, Bursa İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Ahlak Büro Amirliği ekipleri, yabancı uyruklu kadınlarla birlikte diğer şehirlerden getirilen genç kadınların, yüksek gelir ve lüks bir yaşam vaadiyle kandırılıp fuhuş dünyasına sürüklendiğini belirledi. Bu bilgiler doğrultusunda Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan "Katalog 1 Operasyonu" kapsamında, Bursa, Ankara ve Sivas'ta şüpheli şahıslara yönelik eş zamanlı operasyonlar düzenlendi. Bu operasyon sonucunda Bursa'da 12, Ankara'da 4 ve Sivas'ta 1 şüpheli gözaltına alındı ve sorgulanmak üzere Bursa İl Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü'ne getirildi. Gözaltına alınan şahısların 14'ünün daha önce benzer suçlarla ilgili birçok dosyanın olduğu ve suç geçmişlerinin oldukça kabarık olduğu belirtildi.

Aramalarda 4 adet tabanca, 1 adet pompalı tüfek, 180 adet uyuşturucu hap, metamfetamin, 20 adet cep telefonu, 2 adet tablet, 4 pasaport, yaklaşık 30 bin lira nakit para ve fuhuş gelirlerinin kaydedildiği belgeler ele geçirildi. Katalog 1 Operasyonu sonucunda fuhuş batağına sürüklenen 4'ü yabancı uyruklu toplam 22 kadın kurtarıldı ve koruma altına alındı.

Çetenin modus operandi olarak, genç kızları lüks mekanlara götürüp lüks yaşama alıştırdıkları, uzun süredir işbirliği yaptıkları kadınlar aracılığıyla genç kadınları yüksek gelir elde etme vaadiyle kandırdıkları ve ardından fuhuşa zorladıkları öne sürüldü. Çete, kandırdıkları genç kızların fotoğraflarını kullanarak bir katalog oluşturuyor ve müşterilere sunuyordu.

Emniyetteki sorguları devam eden 17 şüphelinin, "insan ticareti, yabancı ve Türk kadınlarını fuhuşa zorlama, fuhuşa aracılık etme, fuhuş için yer temin etme, uyuşturucu madde ticareti ve uyuşturucu madde bulundurma" gibi suçlamalarla adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!