İstanbul
11 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Galatasarayın şampiyonluğuna özel hatıra parası basıldı

Galatasarayın şampiyonluğuna özel hatıra parası basıldı

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray için özel hatıra paraları basıldı. Hatıra paranın tanıtımı Nef Stadyumu'nda düzenlenen bir basın toplantısıyla gerçekleştirildi. Toplantıya Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, eski başkan Adnan Polat, Teknik Direktör Okan Buruk ve takım kaptanları Fernando Muslera, Kerem Aktürkoğlu ve Bafetimbi Gomis ile Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürü Abdullah Yasir Şahin katıldı.

Dursun Özbek, kazandıkları şampiyonlukla gururlu olduklarını belirterek, "Çok güzel bir günün gecesindeyiz. Geçen hafta şampiyon olmuştuk, bu hafta da şampiyonluğumuzun tescilini yaptık. Galatasaray 4 yıldızıyla Süper Lig’in generalidir. Bugün de ikinci ve üçüncü olacakların kararını verdik. Son derece mutluyum. Bundan sonra önümüzde Avrupa var. Şimdi sıra orada. Avrupa’da mücadele edecek çok kuvvetli bir takım hazırlamak istiyoruz." dedi.

Hatıra paralarının basımıyla ilgili konuşan Abdullah Yasir Şahin ise, "Son 3 yıldır biz Darphane ve Damga Matbaası Genel Müdürlüğü olarak şampiyonluk hatıra paralarını basıyoruz. Bu yıl benim de taraftarı olduğum Galatasaray’ın 2023’te 23. şampiyonluğuna ulaşması benim için de özel bir anı oldu. Biz kulübümüzün kuruluşunun yılını baz aldık ve 1905 adet bronz, 1905 adet gümüş, 1905 adet altın kaplama ve 1905 adet de üçlü set bastırdık." şeklinde açıklama yaptı.

Adnan Polat, takımı ve camiayı şampiyonluktan dolayı kutlarken, herkesi hatıra paralarını almaya davet etti.

Okan Buruk, hatıra paralarının çok değerli bir hediye olduğunu belirterek, paraların Galatasaraylılar için güzel bir anı olacağını ifade etti.

Fernando Muslera, şampiyonluktan duyduğu mutluluğu paylaşarak, Dursun Özbek ve Erdin Timur yönetiminde başarılı bir şekilde çalışmaya devam edeceklerini söyledi ve büyük başarılara imza atacaklarına inandığını belirtti.

Kerem Aktürkoğlu, Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılında şampiyon olmanın büyük bir gurur olduğunu dile getirirken, hatıra paralarının gelecekte değerleneceğine inandığını söyledi.

Bafetimbi Gomis ise, bu sezon önemli bir başarıya imza attıklarını ve Galatasaray'a olan gururunu paylaştı. Ayrıca, takımın Galatasaray ruhunu yeniden yakaladığını vurguladı.

Toplantıda Abdullah Yasir Şahin, katılanlara özel hatıra paralarını hediye etti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!