İstanbul
06 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulunda mezuniyet heyecanı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulunda mezuniyet heyecanı
GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU 2022-2023 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA MEZUN OLAN ÖĞRENCİLERİNİ DÜZENLENEN KEP TÖRENİYLE GKV ÖZEL LİSELERİNE UĞURLADI. GKV ÖZEL OKULLARI EĞİTİM KAMPÜSÜNDE DÜZENLENEN MUHTEŞEM KEP TÖRENİNDE DUYGUSAL ANLAR YAŞANDI.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu, 2022-2023 eğitim-öğretim yılında mezun olan öğrencilerini GKV Özel Liselerine uğurladı. GKV Özel Okulları eğitim kampüsünde gerçekleşen muhteşem kep töreni, duygusal anlara sahne oldu.

Eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşırken yılsonu etkinlikleri kapsamında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları, mezun olan öğrencileri için unutulmaz balo ve kep törenleri düzenliyor. Bu yıl GKV Özel Ortaokulu mezunları için gerçekleştirilen kep töreninde, öğrencilerin heyecanı gözlerinden okunuyordu.

Gecede Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, idareci, öğretmen ve velilerin yanı sıra birçok davetli yer aldı. Gecenin başlangıcını bir mini konserle taçlandıran Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, mezun olan öğrencilere lise yaşamlarında başarılar diledi. Konuşmaların ardından, ulusal ve uluslararası yarışmalarda başarılı olan ve yıl boyunca akademik başarısını sürdüren öğrencilere Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli heyeti üyeleri tarafından plaketler verildi.

Kep atma coşkusuyla sona eren gecede, 2022-2023 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan GKV Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri, GKV Özel Liselerine geçmenin gururunu yaşadı.

GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, etkinlik sonrası yaptığı değerlendirmede, "2022-2023 eğitim-öğretim yılının sonuna yaklaşıyoruz. Okulumuz bünyesinde faaliyet gösteren farklı kademelerdeki okullarımız yıl sonu etkinlikleri çerçevesinde birbirinden güzel etkinlikler düzenlerken, yıl sonu etkinliklerinin en anlamlılarından biri olan mezuniyet baloları ve kep törenleri ile mezun olan öğrencilerimizi uğurluyoruz. Bu yıl da ortaokulumuzdan mezun olan öğrencilerimiz için düzenlenen kep törenine katıldık. Hem öğrencilerimiz hem de onları yalnız bırakmayan velilerimiz kadar heyecanlıyız. Hepsi için başarılar diliyorum. Bundan sonraki eğitim yaşamlarında da başarılı olmalarını temenni ediyorum" şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!