İstanbul
02 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Gürsu Belediye, eğitimlerle hayatlara dokunuyor

Gürsu Belediye, eğitimlerle hayatlara dokunuyor
GÜRSU BELEDİYESİ’NDEN YAŞAMLARI DEĞİŞTİREN DOKUNUŞ GÜRSU BELEDİYESİ BÜNYESİNDEKİ KOLLEKTİF KARİYER MERKEZİ VE AR-GE MÜDÜRLÜĞÜ’NDE VERİLEN AKADEMİ VE EĞİTİMLERLE, SAYISIZ HAYATA DOKUNMAYA DEVAM EDİYOR. MUHAMMED EMİN VE ANNESİ ÜMRAN ÇİFTÇİ GÜRSU BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ EĞİTİMLERE KATILARAK HAYATLARINA YEPYENİ BİR YÖN VERDİLER. GÜRSULU ANNE OĞUL AYNI BİLGİSAYARDA EĞİTİM GÖRDÜLER GÜRSU’DA YAŞAYAN MUHAMMED EMİN ÇİFTÇİ VE ANNESİ ÜMRAN ÇİFTÇİ İŞ SAHİBİ OLMAK, KARİYERLERİNE YÖN VERMEK VE HAYATLARINI DEĞİŞTİRMEK İÇİN GÜRSU BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ KURS VE EĞİTİMLERE KATILMA KARARI ALDI. GÜRSU BELEDİYESİ KOLLEKTİF KARİYER MERKEZİ’NE BAŞVURAN MUHAMMED EMİN ÇİFTÇİ, E-TİCARET VE GİRİŞİMCİLİK KONUSUNDA ALDIĞI UYGULAMALI EĞİTİMLERDEN SONRA HENÜZ YOLUN BAŞINDA OLDUĞU KARİYERİNE YEPYENİ BİR SOLUK KAZANDIRMAK İSTEDİ. ALDIĞI EĞİTİMLERDEN SONRA YİNE KOLLEKTİF KARİYER MERKEZİ’NİN SUNDUĞU İŞ İMKANINI DA DEĞERLENDİREREK BİR FİRMANIN E-TİCARET UZMANI OLDU. ANNESİNE DE GÜRSU BELEDİYESİ’NİN DÜZENLEDİĞİ EĞİTİMLERDEN SÖZ EDEN MUHAMMED, ANNESİ ÜMRAN ÇİFTÇİ’NİN DE YENİ BİR EĞİTİME KATILMASINI SAĞLADI. ÜMRAN ÇİFTÇİ, AR-GE MÜDÜRLÜĞÜ’NÜN DÜZENLEDİĞİ ENHANCER PORGRAMI KAPSAMINDA BİLGİSAYARLI MODELİSTLİK VE STİLİSTLİK EĞİTİMİ’NE KATILDI. ANNESİ İLE AYNI ZAMANLARDA, HATTA AYNI BİLGİSAYARLARDA EĞİTİM ALAN MUHAMMED, MUTLULUĞUNU ANLATACAK KELİME BULAMADI. “HERKESE NASİP OLMAYACAK KOŞULLARDA ANNEMLE EĞİTİM ALMAK MÜTHİŞ BİR DUYGU. SONUÇTA HER İKİMİZ DE KARİYERLERİMİZE GÜRSU BELEDİYESİ’NİN VERDİĞİ BU HİZMETLE YÖN VERİYORUZ” DİYEN MUHAMMED, GÜRSU BELEDİYE BAŞKANI MUSTAFA IŞIK’A TEŞEKKÜR ETTİ. BİLGİSAYARLI MODELİSTLİK VE STİLİSTLİK EĞİTİMİNİ TAMAMLAYIP, SERTİFİKASINI BAŞKAN IŞIK’IN ELİNDEN ALAN ÜMRAN ÇİFTÇİ İSE, “ HAYATIMIN EN GÜZEL ANLARINDAN BİRİ OLDU. ARTIK ANNE OĞUL HEDEFLE GELECEĞE ÇOK DAHA GÜZEL BAKABİLİYORUZ” DİYEREK MUTLULUĞUNU PAYLAŞTI.

Gürsu Belediyesi, Kollektif Kariyer Merkezi ve AR-GE Müdürlüğü’nde verilen akademi ve eğitimlerle, sayısız hayata dokunmaya devam ediyor. Muhammed Emin ve annesi Ümran Çiftçi, Gürsu Belediyesi’nin düzenlediği eğitimlere katılarak hayatlarına yepyeni bir yön verdi.


Gürsu’da yaşayan Muhammed Emin Çiftçi ve annesi Ümran Çiftçi iş sahibi olmak, kariyerlerine yön vermek ve hayatlarını değiştirmek için Gürsu Belediyesi’nin düzenlediği kurs ve eğitimlere katıldı. Gürsu Belediyesi Kollektif Kariyer Merkezi’ne başvuran Muhammed Emin Çiftçi, E-Ticaret ve girişimcilik konusunda aldığı uygulamalı eğitimlerden sonra henüz yolun başında olduğu kariyerine yepyeni bir soluk kazandırdı. Aldığı eğitimlerden sonra yine Kollektif Kariyer Merkezi’nin sunduğu iş imkanını da değerlendirerek bir firmanın E-Ticaret Uzmanı oldu. Annesine de Gürsu Belediyesi’nin düzenlediği eğitimlerden söz eden Muhammed, Annesi Ümran Çiftçi’nin de yeni bir eğitime katılmasını sağladı. Ümran Çiftçi, AR-GE Müdürlüğü’nün düzenlediği Enhancer Porgramı çerçevesinde Bilgisayarlı Modelistlik ve Stilistlik Eğitimi’ne katıldı. Annesi ile aynı zamanlarda, hatta aynı bilgisayarlarda eğitim alan Muhammed, mutluluğunu anlatacak kelime bulamadı. “Herkese nasip olmayacak şartlarda annemle eğitim almak müthiş bir duygu. Sonuçta her ikimiz de kariyerlerimize Gürsu Belediyesi’nin verdiği bu hizmetle yön veriyoruz” diyen Muhammed, Gürsu Belediye Başkanı Mustafa Işık’a teşekkür etti.


Bilgisayarlı Modelistlik ve Stilistlik eğitimini tamamlayıp, sertifikasını Başkan Işık’ın elinden alan Ümran Çiftçi ise, “Hayatımın en güzel anlarından biri oldu. Artık anne oğul hedefle geleceğe çok daha güzel bakabiliyoruz” diyerek mutluluğunu paylaştı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!