İstanbul
28 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Güven Yılmaz kariyerini noktaladı

Güven Yılmaz kariyerini noktaladı
SPO GÜVEN YILMAZ KARİYERİNİ NOKTALADI (FOTOĞRAFLI) YÜKSEL YIKILMAZ KAYSERİ (İHA)- KAYSERİ’NİN YETİŞTİRDİĞİ KALECİLERDEN BİRİ OLAN GÜVEN YILMAZ, 39 YAŞINDA FUTBOLU BIRAKTI. 1999 YILINDA KOCASİNAN ÜLKÜSPOR’DA FUTBOLA BAŞLAYAN VE ARDINDAN BİRÇOK TAKIMDAN HEM PROFESYONEL OLARAK HEM DE AMATÖR OLARAK FORMA GİYEN GÜVEN YALÇIN KARİYERİNİ KALECİ ANTRENÖRÜ OLARAK SÜRDÜRECEK. GÜVEN YILMAZ, 24 YILLIK KARİYERİNDE BİRÇOK BAŞARIYA İMZA ATTI. BİRBİRİNDEN ÖNEMLİ TAKIMLARIN FORMASINI GİYEN TECRÜBELİ ELDİVEN KARİYERİNE YENİ SEZONDA BÖLGESEL AMATÖR LİG (BAL) EKİPLERİNDEN DEVELİGÜCÜ SPOR KULÜBÜ’NDE KALECİ ANTRENÖRÜ OLARAK DEVAM EDECEK. TECRÜBELİ ELDİVEN GÜVEN YILMAZ, TÜRKİYE KUPASI'NDA 10 MAÇ, TFF 3.LİG’DE 65 MAÇ, TFF 2.LİG’DE 4 MAÇ, TFF 1.LİG’DE 16 MAÇ, BÖLGESEL AMATÖR LİG’DE 124 VE YEREL LİGLERDE BİRÇOK MAÇTA GÖREV YAPTI. GÜVEN YILMAZ, KARİYERİNİ FUTBOLA BAŞLADIĞI MEMLEKETİ OLAN KAYSERİ'DE SONLANDIRDI. TECRÜBELİ ELDİVEN GÜVEN YILMAZ YAPTIĞI AÇIKLAMADA, “24 YILLIK FUTBOL KARİYERİMİ BUGÜN İTİBARİYLE 39 YAŞINDA SONLANDIRIYORUM. KOCASİNAN ÜLKÜSPOR’DA BAŞLAYAN KARİYERİM KAYSERİSPOR, KAYSERİ ERCİYESSPOR, BAŞAKŞEHİR, UŞAKSPOR, İNEGÖLSPOR, ERZİNCANSPOR, AKSARAYSPOR, GAZİOSMANPAŞA, İSKENDERUN DEMİR ÇELİK, ÇARŞAMBASPOR, ELAZIĞ BELEDİYESPOR, KAYSERİ ŞEKERSPOR, KARSSPOR, ÖDEMİŞSPOR, ARDAHANSPOR, KARAMAN BELEDİYESPOR, TALASGÜCÜ BELEDİYESPOR, DEVELİSPOR VE SUNGUR FK KULÜPLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM. ÜZERİMDE EMEĞİ BULUNAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜRLER. DEVELİGÜCÜ SPOR KULÜBÜ’NDE YENİ SEZONDA KALECİ ANTRENÖRÜ OLARAK GÖREVE BAŞLADIM. BENİ BU GÖREVE LAYIK GÖREN BAŞKANIMIZ İBRAHİM ŞİMŞEK’E, YÖNETİCİMİZ OSMAN DİKKARTİN, HOCAMIZ ERKAN DEMİREL VE YUSUF YANAR’A ŞÜKRANLARIMI SUNUYORUM. BUNDAN SONRAKİ KARİYERİMİ KALECİ ANTRENÖRÜ OLARAK DEVAM EDECEĞİM” DEDİ. (MK

Kayseri'nin yetiştirdiği kalecililerden biri olan Güven Yılmaz, futbolculuk kariyerini 39 yaşında sonlandırdı. Güven Yılmaz, 1999 yılında Kocasinan Ülküspor'da futbol hayatına başladıktan sonra birçok farklı takımda hem profesyonel hem de amatör düzeyde oynadı. 24 yıllık kariyerinin ardından futbolculuğu bırakarak kaleci antrenörlüğüne geçiş yapacak.

Güven Yılmaz, kariyeri boyunca birçok önemli kulüpte forma giydi ve pek çok başarı elde etti. Türkiye Kupası'nda 10 maç, TFF 3. Lig'de 65 maç, TFF 2. Lig'de 4 maç, TFF 1. Lig'de 16 maç, Bölgesel Amatör Lig'de 124 maç gibi çeşitli liglerde görev aldı. Futbol kariyerine başladığı Kayseri'de kariyerini sonlandıran deneyimli eldiven, yeni sezonda Bölgesel Amatör Lig ekiplerinden Develigücü Spor Kulübü'nde kaleci antrenörü olarak görev yapacak.

Güven Yılmaz, yaptığı açıklamada, 24 yıllık futbol kariyerini tamamladığını belirterek Kocasinan Ülküspor'da başlayan kariyerinin ardından birçok farklı kulüpte oynadığını ve bu kulüplere teşekkür ettiğini ifade etti. Develigücü Spor Kulübü'nde yeni görevine başladığını ve kendisine bu fırsatı sunan kulüp yönetimine teşekkür ettiğini dile getirdi. Güven Yılmaz, bundan sonraki kariyerinin kaleci antrenörlüğü olarak devam edeceğini açıkladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!