İstanbul
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Hepsiburada, ‘Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü programının 3 aylık sonuçlarını paylaştı

Hepsiburada, ‘Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü programının 3 aylık sonuçlarını paylaştı
HEPSİBURADA’NIN, DEPREM BÖLGESİNDE KALICI REFAHIN TESİSİNE KATKI AMACIYLA MART AYINDA BAŞLATTIĞI ‘DEPREM BÖLGESİNE TİCARET VE TEKNOLOJİ GÜCÜ’ PROGRAMININ İLK 3 AYLIK SONUÇLARINA GÖRE, BÖLGEDEKİ KOBİ VE ESNAFIN HEPSİBURADA ÜZERİNDEN TİCARET HACMİ 850 MİLYON TL’NİN ÜZERİNE ÇIKTI.

Hepsiburada'nın, deprem bölgesinde sürdürülebilir refahın oluşturulmasına katkı sağlamak amacıyla başlattığı 'Deprem Bölgesine Ticaret ve Teknoloji Gücü' programının ilk 3 aylık sonuçlarına göre, bölgedeki KOBİ'ler ve esnafın Hepsiburada üzerinden ticaret hacmi 850 milyon TL'nin üzerine çıktı. E-ticaret platformu, depremin etkilediği 11 ilde bu programı hayata geçirerek sürdürülebilir refahın sağlanmasına destek olmayı hedefliyor.

Program kapsamında, bölgedeki aktif satıcıların Hepsiburada üzerinden ulaştığı net ciro 852 milyon TL olarak kaydedildi. Bu süre zarfında bölgedeki satıcılar toplamda 2,5 milyon adet ürünün satışını gerçekleştirdi. Ayrıca, program kapsamında faaliyet gösteren girişimci kadınlar ve kadın kooperatifleri de 72 milyon TL'nin üzerinde net ciro elde etti.

E-ticaret platformu, bölgeye destek amacıyla istihdam artırıcı hizmetler ve faaliyetler sunmayı, e-ticaret ve lojistik kapasitesini artırmayı, çocuklara ve ailelere eğitim ve sosyal destekler sağlamayı sürdürüyor. Programın hedeflerinden biri de bölgede istihdamın artırılması ve geçim kaynaklarının desteklenmesidir.

Ayrıca, bölgedeki küçük işletmelerin ofis, stok, lojistik, pazarlama, müşteri hizmetleri ve eğitim ihtiyaçlarına yanıt vermek amacıyla E-Ticaret İhtisas Merkezleri projesi başlatılmıştır. İlk E-Ticaret İhtisas Merkezi Adana'da açıldı.

Hepsiburada, deprem bölgesindeki işletmelere yöresel ürünlerini satma fırsatı sunan "Her Sipariş, Bir Destek" projesini başlattı ve bu projeyi tüm işletmelere açtı. Bu sayede işletmelerin satış gelirleri kesintisiz bir şekilde kendilerine aktarıldı.

Deprem bölgesine destek kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleri de devam ediyor. Bu projeler kapsamında, çocuklar, gençler ve aileler için etkinlikler düzenlenmekte ve depremden etkilenen çocuklarla bir araya gelinmektedir. Ekip, Temmuz ve Ağustos aylarında da çocuklarla buluşmaya devam edecektir.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!