İstanbul
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Hisarcıkta olta balıkçısı balık yemini kendisi üretiyor

Hisarcıkta olta balıkçısı balık yemini kendisi üretiyor
KÜTAHYA'NIN HİSARCIK İLÇESİNDE AMATÖR OLTA BALIKÇISI ALİ KÖSE, BALIK YEMİNİ KENDİSİ ÜRETMEYE BAŞLADI.

Kütahya’nın Hisarcık ilçesinde amatör olta balıkçısı Ali Köse, balık yemini kendisi üretmeye başladı.


İlçede 10 yıldan bu yana amatör olta balıkçılığı yapan Ali Köse, balık yemini kendisi üreterek maliyetleri yarı yarıya düşürdüğünü söyledi Köse, ”Balık yemi üretmek için un, sarımsak, mısır unu, irmik, civciv yemi, alabalık yemi, şekerli vanilin, yumurta, sıvı yağ, öğütülmüş ayçiçeği içi, siyez unu ve gıda boyasını karıştırıp yoğurduktan sonra hamuru bir süre dinlendiriyorum. Daha sonra hamuru yem yuvarlama tahtasından geçirerek misket büyüklüğünde elde ettiğim balık yemlerini kaynak suda 1-2 dakika haşladıktan sonra güneşte kurutarak kullanıma hazır hale getiriyorum. Kendi ürettiğim yemler balıkların daha çok dikkatini çekiyor. Bu nedenle son günlerde tuttuğum balık sayısı arttı” dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!