İstanbul
27 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İller arası Halk Eğitim Kurumları Muaythai Şampiyonası başladı

İller arası Halk Eğitim Kurumları Muaythai Şampiyonası başladı
ŞEHZADELER HALK EĞİTİMİ MERKEZİ EV SAHİPLİĞİNDE İLLER ARASI HALK EĞİTİM KURUMLARI MUAYTHAİ ŞAMPİYONASI ALAŞEHİR İLÇESİNDE BU YIL 3. KEZ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi'nin ev sahipliğinde, bu yıl üçüncü kez gerçekleştirilen İller arası Halk Eğitim Kurumları Muaythai Şampiyonası, Alaşehir ilçesinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Alaşehir İlçe Spor Salonu'nda düzenlenen ve iki gün süren bu önemli etkinliğe İzmir, Manisa ve Isparta illerinden gelen sporcuların yanı sıra Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü İlyas Kayaokay ve yardımcıları Mustafa Tire, Orhan Çelik ve Meral Çetinkaya, Alaşehir İlçe Spor Müdürü Onur Katar, Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Aktaş ve müdür yardımcısı Ahmet Sert ile birçok seyirci katıldı.

Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlyas Kayaokay, törende yaptığı açılış konuşmasında, turnuvaya İzmir, Manisa ve Isparta illerinden davet edilen 134 sporcu, 17 hakem ve 11 antrenörün katıldığını belirtti. Ayrıca, kursiyerlerinin Türkiye Muaythai Federasyonu bünyesinde elde ettiği başarıları da vurgulayarak, bugüne kadar bir dünya şampiyonluğu, iki Dünya üçüncülüğü, 3 Avrupa şampiyonluğu ve 7 Avrupa Kupası derecesi elde edildiğini ifade etti. Şu anda 13 Milli sporcu kursiyerlerinin eğitimlerine devam ettiğini kaydederek, Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi'nin Muaythai branşında açtığı kurslar sayesinde 17 hakem, 9 antrenör yetiştirildiğini ve ülkeye sporcu yetiştirmede önemli bir rol üstlendiklerini söyledi.

Türkiye Muaythai Federasyonu Asbaşkanı Şakir Bayramoğlu ise bu turnuvanın Türkiye genelinde örnek bir organizasyon olduğunu ve sadece Manisa'da gerçekleştirildiğini belirtti. Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi'nin sporun gelişimine sağladığı büyük katkıyı vurgulayarak, Milli Takımlar Teknik Direktörü Ediz Barış'ın ve Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi'nin bu alandaki desteklerine teşekkür etti.

Alaşehir İlçe Spor Müdürü Onur Katar ise böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyduklarını ifade etti.

Törenin ardından, Şakir Bayramoğlu tarafından Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü İlyas Kayaokay ve yardımcıları Mustafa Tire, Orhan Çelik ve Meral Çetinkaya ile Alaşehir Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Orhan Aktaş ve antrenörlere plaketleri takdim edildi.

Plaket töreninin ardından iki gün sürecek olan şampiyona başladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!