İstanbul
03 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İstanbul Coffee Festival’de konser takvimi açıklandı

İstanbul Coffee Festival’de konser takvimi açıklandı
İSTANBUL, (DHA) - Bu yıl 14-17 Eylül tarihleri arasında Tersane İstanbul’da düzenlenecek İstanbul Coffee Festival’de konser takvimi açıklandı. Festival kapsamında Göksel, Can Bonomo, KÖFN, Jabbar, İkilem, Kolpa, Gökcan Sanlıman gibi sevilen sanatçılar ICF Türk Telekom Prime sahnesinde izleyicilerle buluşacak.  Türk Telekom Prime’ın sahne sponsorluğunda gerçekleşecek olan İstanbul Coffee Festival kapsamında Türk Telekom Prime müşterilerine özel yüzde 50 indirimli bilet ve özel kapıda sıra beklemeden festival alanına giriş ayrıcalığı sunuluyor. Katılımcılar, İstanbul’un önde gelen kahve markaları, çekirdek kahveciler, kahve makinesi üreticileriyle festivalde bir araya gelecek; kahve yanı lezzetleri ve özel tasarım ürünlerini tatma imkânı elde edecek. Kahveseverler Türk Telekom Prime Lounge alanında sürpriz hediyeler, ikramlar ve ödüllü yarışmalarla festivalin tadını çıkaracak. Farklı damak tatlarına yönelik kahve çeşitlerinin yer aldığı deneyim alanları, İstanbul’un ünlü kahve markalarından üçüncü nesil kahvecilere kadar birbirinden farklı üreticilerin stantları, workshoplar, atölyeler festival ziyaretçilerini ağırlamaya hazırlanıyor. Ayrıca festival süresince Tersane İstanbul’daki etkinlik alanındaki katılımcılara ücretsiz WiFi hizmeti sunacak. ETKİNLİK TAKVİMİ 14 EYLÜL PERŞEMBE   KÖFN Can Bonomo  15 EYLÜL CUMAİkilem Kolpa  16 EYLÜL CUMARTESİGökcan Sanlıman Göksel  17 EYLÜL PAZARİkiye On Kala    Jabbar 

Bu yıl Tersane İstanbul'da düzenlenecek olan İstanbul Coffee Festival, 14-17 Eylül tarihleri arasında kahve severleri ağırlayacak. Festival kapsamında gerçekleştirilecek konserlerin takvimi de açıklandı. İstanbul Coffee Festival ziyaretçileri, Göksel, Can Bonomo, KÖFN, Jabbar, İkilem, Kolpa, Gökcan Sanlıman gibi sevilen sanatçıları ICF Türk Telekom Prime sahnesinde canlı performanslarıyla izleme şansına sahip olacaklar.

Türk Telekom Prime, festivalin sahne sponsorluğunu üstlenirken, Türk Telekom Prime müşterileri için özel fırsatlar sunuyor. Bu müşterilere yüzde 50 indirimli biletler ve özel kapı girişi ayrıcalığı sağlanacak. Festival, İstanbul'un önde gelen kahve markalarını, çekirdek kahvecilerini ve kahve makinesi üreticilerini bir araya getirerek kahve tutkunlarına unutulmaz bir deneyim sunacak. Ayrıca, Türk Telekom Prime Lounge alanında ziyaretçilere sürpriz hediyeler, ikramlar ve ödüllü yarışmalar da bekliyor olacak. Festivalde farklı damak tatlarına hitap eden kahve çeşitleri, ünlü kahve markalarından üçüncü nesil kahvecilere kadar birçok üretici tarafından sunulacak. Ayrıca, çeşitli workshoplar, atölyeler ve etkinlikler festival ziyaretçilerini bekliyor. Etkinlik boyunca Tersane İstanbul'daki katılımcılara ücretsiz WiFi hizmeti de sunulacak.

İşte festivalin konser takvimi:

**14 Eylül Perşembe:**
- KÖFN
- Can Bonomo

**15 Eylül Cuma:**
- İkilem
- Kolpa

**16 Eylül Cumartesi:**
- Gökcan Sanlıman
- Göksel

**17 Eylül Pazar:**
- İkiye On Kala
- Jabbar

İstanbul Coffee Festival, kahve severler için unutulmaz bir deneyim sunacak ve müzik dolu keyifli anlara ev sahipliği yapacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!