İstanbul
03 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

İstanbulda dehşet anları kamerada: Taklalar attığı cipten sağ çıktı, ortalık savaşa alanına döndü

İstanbulda dehşet anları kamerada: Taklalar attığı cipten sağ çıktı, ortalık savaşa alanına döndü
RUMELİ HİSARI SAHİL YOLUNDA SÜRATLİ ŞEKİLDE İLERLEYEN CİP SÜRÜCÜSÜ, VİRAJI ALAMAYINCA BARİYERLERE ÇARPARAK TAKLA ATTI. HAVADA DEFALARCA DÖNEN ARAÇ, BOĞAZA UÇMAKTAN LEVHAYA ÇARPARAK KURTULDU. SÜRÜCÜNÜN BURNU BİLE KANAMADAN KURTULUĞU O FECİ KAZA KAMERALARA ANBEAN YANSIRKEN, ORTALIK SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ.

Sarıyer Rumeli Hisarı sahil yolunda meydana gelen ürkütücü bir olayda, hızla ilerleyen bir cip, bir virajı alamayarak bariyerlere çarptı ve takla attı. Havada defalarca dönen araç, neredeyse boğaza uçacaktı, ancak son anda bir levhaya çarparak kurtuldu. Bu dehşet dolu anlar güvenlik kameraları tarafından kaydedildi ve olay yerini savaş alanına çevirdi.

Olay, dün saat 05.30 sularında Sarıyer Rumeli Hisarı sahil yolunda meydana geldi. 34 CRG 465 plakalı cipin sürücüsü, sahil yolunda hızla ilerlerken bir virajı kaçırdı. Kontrolden çıkan araç, yol kenarındaki çelik bariyerlere çarpıp havalandı. Araç defalarca takla attıktan sonra yeşillik alandaki bir levhaya çarparak boğaza uçmaktan son anda kurtuldu. Yaklaşık 300 metre sürüklendikten sonra araçta ufak çaplı bir yangın çıktı.

Olay anında kafeterya çalışanı Abdullah Mintaş, yangın söndürme tüpüyle yangına müdahale etti. Şaşırtıcı bir şekilde sürücü kazadan neredeyse yara almadan kurtuldu. Kazaya dair güvenlik kamerası görüntüleri, aracın bariyerlere çarparak havada taklalar atmasını anbean gösterdi.

Kaza sonrasında olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, sürücünün yara almadığını belirleyince ayrıldı. Polis incelemelerde bulunarak tutanak tuttu. Araç, çekici yardımıyla olay yerinden kaldırıldı ve yol temizlendi.

Olayla ilgili olarak konuşan Abdullah Mintaş, "Kazanın olduğu saat 05.30 sıralarındaydı. İş yerini açtık. Tam içeriye girerken büyük bir gürültüyle birlikte sesler gelmeye başladı. Dışarı çıktığımda bir aracın bütün bariyerleri kırarak fırlayıp yere düştüğünü gördüm. Tam kafeteryanın ön tarafında reklam panosuna en son vurup yola fırlarken gördük. Ondan sonra hemen koştuk, aracın içindeki sürücüyü çıkardık. Bütün hava yastıkları, arabanın ön ve arka tarafları komple parçalanmıştı. Araç yavaş yavaş yanmaya başladı. Hemen koştuk, içerden yangın tüpleri ile aracı söndürdük. 155’i ve itfaiyeyi aradık, onlar geldi. Sonra biz bıraktık. Ama çok kötü bir kaza oldu. Bütün parçaları her tarafa saçılmıştı. Şoförde fazla bir şey yoktu. Yani ucuz atlatılan bir kaza oldu. O kadar ağır bir kazada parçalanmanın, hasarlı bir kazanın içinden sağ çıkmak gerçekten inanılmazdı" şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!