İstanbul
29 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kadıköy’de kaçan şüphelinin yakalanması için polise yardım eden motosikletli o anları anlattı

Kadıköy’de kaçan şüphelinin yakalanması için polise yardım eden motosikletli o anları anlattı
Cengiz ÇOBAN-Muharrem ÇAM/İSTANBUL,(DHA)- KADIKÖY’DE iddiaya göre muhtar olduğunu belirten bir şüpheli tartıştığı sürücüye silah göstererek kaçtı. Polis yoldan geçen bir motosikletliyi durdurup arkasına bindikten sonra 3 dakika süren kovalamaca sonunda şüpheliyi yakaladı. Polise yardım eden Ömer Uğur ”Tarifsiz bir duyduydu,polis memurunun söylediklerini yapmaya çalıştım ” dedi.Olay 13 Eylül Çarşamba günü Göztepe’de meydana geldi.İddiaya göre muhtar olduğunu iddia eden şüpheli, bir sürücü ile trafikte tartıştı. Tartışmanın ardından muhtar uzaklaşırken diğer sürücü durumu trafik polisine bildirdi. Trafik polisi uzaklaşan şüpheliyi yakalamak için yoldan geçen motosikletli Ömer Uğur’u durdurdu. Uğur’un arkasına binen trafik polisi , şüpheli aracın takibini istedi. Ömer Uğur araca yakalayarak yolunu kesti. Motosikletten inen trafik polisi, şüpheli yakaladı. O anlar kask kamerasına yansıdı.

İstanbul'un Kadıköy ilçesinde yaşanan olayda, iddiaya göre muhtar olduğunu iddia eden bir şüpheli, trafikte tartıştığı bir sürücüye silah göstererek olay yerinden kaçtı. Trafik polisi, olayı bildiren sürücüyü durdurdu ve hızla yaklaşan şüpheliyi takip etmesini istedi. Trafik polisinin arkasına binen motosikletli Ömer Uğur, kısa bir süre içinde şüpheliyi yakalamayı başardı. Olay anları, kask kamerasına kaydedildi.

13 Eylül Çarşamba günü Göztepe'de gerçekleşen olayın ardından, trafikteki tartışma sonucu muhtar olduğunu söyleyen şüpheli, olay yerinden uzaklaşmıştı. Ancak diğer sürücü, şüpheliyi trafik polisine bildirdi. Trafik polisi, şüpheliyi yakalamak için yoldan geçen motosikletli Ömer Uğur'u durdurdu ve ondan yardım istedi. Uğur, hemen harekete geçti ve şüpheliyi takip etmeye başladı. Kısa süren bir kovalamacanın ardından, Ömer Uğur tarafından şüpheli yakalandı.

Ömer Uğur, olay anlarını anlatırken, "Olay sabah saatlerinde evimden çıkıp iş yerine gitmeye çalıştığım esnada oldu. Önüme bir polis memuru çıktı. Öndeki araç başka bir motosikletli ile tartışmış, tartışma sırasında şüpheli motosikletliye silah göstermiş. Polis uygulama yaptığı için yetişememiş. Polis de beni durdurup öndeki aracı takip etmemi istedi. Trafik olduğu için ben de takip ettim. 2 - 3 dakikalık kovalamacanın ardından önünü keserek yakaladık. Yanında silah vardı, muhtar olduğunu söylüyordu" dedi.

Ömer Uğur, bu olayın kendisi için tarifsiz bir deneyim olduğunu ve sadece polis memurunun talimatlarını yerine getirmeye çalıştığını ifade etti. Ayrıca, daha önce böyle bir olayla karşılaşmadığını ve ilginç bir olay yaşandığını belirtti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!