İstanbul
24 Eylül, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kadıköyde plaklar Barış Manço anısına dönecek

Kadıköyde plaklar Barış Manço anısına dönecek
TÜRKİYE’NİN EN GENİŞ KATILIMLI ANALOG MÜZİK BULUŞMASI KADIKÖY PLAK GÜNLERİ, 16 EYLÜL CUMARTESİ KADIKÖY BELEDİYESİ’NİN BAHÇESİNDE BAŞLIYOR. KADIKÖY BELEDİYESİ TARAFINDAN BU YIL YEDİNCİSİ DÜZENLENEN ETKİNLİKTE PLAKLAR BARIŞ MANÇO ANISINA DÖNECEK.

Türkiye'nin en geniş katılımlı analog müzik buluşması olarak bilinen Kadıköy Plak Günleri, 16 Eylül Cumartesi günü Kadıköy Belediyesi'nin bahçesinde başlıyor. Kadıköy Belediyesi tarafından yedinci kez düzenlenen bu etkinlik, plak koleksiyonerleri ve müzik tutkunları için keyifli bir buluşma olacak. Bu yılın özel teması ise Barış Manço'ya ithafen gerçekleştirilecek.

Kadıköy Plak Günleri, 16-17 Eylül tarihlerinde Kadıköy Belediyesi'nin Hasanpaşa'daki merkez binasının bahçesinde gerçekleşecek. Etkinlik, plak severlere eski ve yeni birçok plak ile buluşma fırsatı sunacak. Ayrıca, konserler, söyleşiler, imza günleri ve DJ performansları gibi etkinlikler de ziyaretçilere sunulacak. 44 plak dükkânının seçkilerinin yer alacağı bu organizasyon, cumartesi ve pazar günleri saat 12.00-22.00 saatleri arasında açık olacak.

İstanbul'da ilk defa Kadıköy Belediyesi tarafından hayata geçirilen Plak Günleri, bu yıl Barış Manço'nun anısına düzenleniyor. Etkinliğin açılışı, 16 Eylül Cumartesi günü saat 13.30'da Eren Şenkardeş'in DJ performansıyla başlayacak ve Hünkar, Grand Bazaar, Volkan Judocu ve My Analog Journal'in performanslarıyla devam edecek.

Kadıköy Belediyesi Çocuk Sanat Merkezi öğretmenleri ve öğrencileri de "Çocuklar Barış Abi İçin Şarkı Söylüyor" programı ile saat 14.00'te sahne alarak müzikseverlerle buluşacak. Saat 15.00'te ise Guıtarısts Of İstanbul ve Okay Temiz, yeni çıkan albümlerini ilk kez 7. Kadıköy Plak Günleri'nde müzikseverlerle paylaşacaklar.

Etkinliğin ikinci gününde DJ performansları devam ederken saat 20.00'de Cahit Berkay, Emrah Karaca ve Deniz Tekin gibi ünlü isimlerin katılacağı "Barış Manço 2023 Anma Konseri" gerçekleşecek. Ayrıca, etkinlik boyunca 10 farklı illüstratör tarafından hazırlanan "Nasıl Anlatsam Bilemiyorum" adlı Barış Manço Sergisi de ziyaretçilere açık olacak. Etkinlik kapsamında "Barış Manço'nun 2023'ünden, 2023'e Zaman Yolculuğu" adlı bir söyleşi de düzenlenecek. Moderatörlüğünü Artemis Günebakanlı'nın yapacağı bu söyleşinin konuşmacıları ise Cahit Berkay ve Kabus Kerim olacak.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!