İstanbul
30 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kağıthane’de takside tartışma, kapı önünde kavga

Kağıthane’de takside tartışma, kapı önünde kavga
Mustafa Mert KARACA - Murat DELİKLİTAŞ /İSTANBUL,(DHA)-KAĞITHANE’de iddiaya göre kısa mesafe tartışması yaşayan Kazakistanlı kadın yolcu, şoförü ikna ederek bindiği takside tehdit ve taciz edildi. Kadın yolcu istediği yere geldiğinde ise taksici bu kez de kadını bekleyen erkek arkadaşına saldırdı. 

Mustafa Mert KARACA - Murat DELİKLİTAŞ /İSTANBUL,(DHA)- Kağıthane ilçesinde meydana gelen olayda, Kazakistanlı bir kadın yolcu ile taksici arasında yaşanan kısa mesafe tartışması, türlü olaylara yol açtı. İddiaya göre, dün gece saatlerinde Kağıthane'de yaşanan olayda Kazakistan uyruklu Kamila Orynbay, Yahya Kemal Mahallesi'nde bulunan evine gitmek istedi ve Ortabayır Mahallesi'nde bir taksiye bindi. Ancak kısa mesafe yolculuk nedeniyle taksici ile arasında tartışma çıktı, Kamila Orynbay'ın ısrarları sonucunda yolculuk devam etti.

Ancak bir süre sonra araç içerisinde yaşananlar daha da kötüleşti ve taksici sözlü tacizde bulunarak tehditler savurmaya başladı. Kamila Orynbay, yaşadığı bu kötü deneyimi erkek arkadaşı Uğur Tonbul'a mesaj atarak paylaştı. Uğur Tonbul, Kamila'nın bulunduğu yere gitmek için beklemeye başladı. Ancak tartışmalar araç içinde devam ederken taksici Kamila'ya, "Bak beni delirtmeyin, ben doğma büyüme buralıyım. Keserim hepinizi yemin ediyorum." şeklinde tehditler savurdu.

Kamila Orynbay ve Uğur Tonbul, eve yaklaştıklarında taksici ile yaşanan tartışma ve tehditler yüzünden gerilmişlerdi. Taksi, çiftin evinin önüne geldiğinde ise olaylar daha da tırmandı. Taksici, Kamila'nın erkek arkadaşı Uğur Tonbul'a saldırdı ve araçtan indirerek kavga etmeye başladı. Olayı gören site görevlileri hemen polise haber verdi ve kavgayı ayırmaya çalıştı.

Polis ekipleri olay yerine geldi ve Uğur Tonbul ile Kamila Orynbay'ı ifadelerini almak üzere karakola götürdü. Ayrıca, Uğur Tonbul'un aracının aynasının kırık olduğu ve hasar gördüğü de belirlendi.

Polis, güvenlik kameralarını ve olayın cep telefonu görüntülerini inceleyerek taksiciyi tespit etti. Taksici Serdar Y., daha önce de benzer suçlardan sabıkası olduğu ortaya çıktı. Polis, taksiciyi gözaltına aldı ve soruşturma sürüyor.

Olay anları, Kamila Orynbay'ın cep telefonu kamerasıyla kaydedilmişti. Görüntülerde taksici ile yaşanan tartışma ve ardından çıkan kavga net bir şekilde görülüyor. (FOTOĞRAF)

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!