İstanbul
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kaliteli Müzik Dinlemek İsteyenlere 4 Kulaklık Önerisi


Kaliteli Müzik Dinlemek İsteyenlere 4 Kulaklık Önerisi
Müzik dinlemekten vazgeçemiyorum, 5 dakikalık yolda bile kulaklık takmak istiyorum, öbür türlü heyecansız geçiyor diyorsanız yazımızı kesinlikle okumalısınız.

Kaliteli Müzik Dinlemek İsteyenlere 4 Kulaklık Önerisi


Müzik dinlemekten vazgeçemiyorum, 5 dakikalık yolda bile kulaklık takmak istiyorum, yolculuklarım kulaklığım olmadan heyecansız geçiyor, kulaklığım olmadan yapamıyorum diyorsanız bu haber yazımızı dikkatli bir şekilde okumanızı tavsiye ederiz. Müzik dinlemek dışında kulaklık kullanmak için pek çok sebebiniz bulunuyor. Örneğin, telefonunuzu elinizle tutmak yerine kulaklığınızı takarak halledebilirsiniz. Alabileceğiniz en iyi kulaklık markalarını güncel fiyatları ile sizlere bu yazımız aracılığı ile sunuyoruz. 


JBL Tune 520BT Kulak Üstü Kulaklık

Son dönemin en çok satan kulaklıklarından biri olan JBL kulaklık kablosuzların 57 saate kadar pil ömrü bulunmaktadır. 157 gr ağırlığında olan bu kulaklığı yalnızca 5 dakika şarj ederek kullanabilmeniz mümkün. Kulaklığın hızlı şarj etme özelliği bulunuyor. Bu kulaklık ile iki ayrı cihaza bağlanabilmeniz de gayet mümkün. 


AirPods Apple Kulaklık

Apple kulaklık konusunda oldukça başarılı bir markadır. Apple’a ait diğer tüm teknolojik ürünler de çok başarılı olmuştur ve katlanarak artmaya devam etmektedir. Apple’ın en başarılı kulaklıklarından biri olan kulak içi kulaklık, gürültü önleme özelliğine sahiptir. Gürültü önleme sistemine sahip olması, kulaklığı çok daha çekici yapıyor. Bu kulaklığa sahipseniz 18 saatten fazla telefonda konuşabilir, müzik dinleyebilir, dışarıdaki gürültüyü engellemesi sayesinde yalnızca dinlediğinize odaklanabilirsiniz.


Jabra Elite 75T Kulak İçi Kulaklık

Jabra Elite 75T kulak içi kulaklıkları, müzik dinlerken elinize kablo bulaşmasını engelleyen bir kablosuz kulaklıktır. Kablolu kulaklık olmayışı belki de en avantajlı yönüdür. Bu kulaklık modeli, 65T kulaklık modelinden %20 daha küçüktür ve bu durum, kulaklığı kullanmayı çok daha kolay bir hale getirmektedir. Kulaklığın pil ömrü, tamamen şarj ettiğinizde 7.5 saate kadar yolu vardır. İçerisinde köpük yoktur, bu şekilde kulaklığı takmanız çok daha rahat olacaktır ve kulağınızı rahatsız etmeyecektir. 


Ttec Bluetooth Beyaz Kulaklık

Ttec bluetooth kulaklık, gürültü engelleme teknolojisi arayan tüm kullanıcılar için biçilmiş kaftandır. Ttec kulak üstü kulaklık, derin bir basa, kaliteli ses sistemine ve mikrofona sahiptir. Şarj kutusu ile birlikte 32 saate kadar ekstra pil ömrüne sahiptir, tek kulaklık şarjı ile 6 saate kadar kullanım sağlayabilirsiniz.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!