İstanbul
04 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökaslan ANKAda

Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Gökaslan ANKAda
KALP VE DAMAR CERRAHİSİ UZMANI PROF. DR. GÖKHAN GÖKASLAN, GAZİANTEP ÖZEL ANKA HASTANESİ’NİN GÜÇLÜ HEKİM KADROSU ARASINDA YERİNİ ALARAK HASTA KABULÜNE BAŞLADI.

Gaziantep'te sağlık turizminin önemli bir merkezi haline gelen ANKA Hastanesi, alanında uzman ve güvenilir hekimleri bünyesine katmaya devam ediyor. Kalp ve Damar Cerrahisi alanında öne çıkan Prof.Dr. Gökhan Gökaslan, Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nin güçlü hekim kadrosuna katılarak hasta kabulüne başladı.

Prof.Dr. Gökhan Gökaslan, 1997 yılında Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden mezun olduktan sonra 2004 yılında Ankara Dışkapı Eğitim Araştırma Hastanesi'nde Kalp Damar Cerrahisi uzmanı olarak görev almıştır. Aynı zamanda Ankara Üniversitesi Fizyoloji Anabilim Dalı'nda kalp hastalıklarının fizyolojisi üzerine doktora yaparak, akademik bir kariyerin de kapılarını aralamıştır.

Prof.Dr. Gökaslan, 2005 yılında ülkemizde henüz yeni başlanmış olan lazer ile kapalı varis ameliyatını gerçekleştirerek önemli bir başarıya imza atmıştır. Bu başarı, ulusal düzeyde tanınmış ve kabul görmüş bir yöntemin ülkemizde yaygınlaşmasına katkı sağlamıştır.

Özel muayenehanelerde ve hastanelerde çalışmaya başladıktan sonra Ankara Medicana Hastanesi'nde Kalp Damar Cerrahisi bölümünün kurulmasında etkili bir rol oynamıştır. Aynı zamanda Gaziantep Üniversitesi'nde Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı'nda görev yapmış ve burada çocuk kalp cerrahisi alanında da önemli çalışmalara imza atmıştır.

Prof.Dr. Gökaslan, Türkiye dışında Almanya, Avusturya, Belçika ve Kazakistan gibi ülkelerde de misafir cerrah olarak eğitimlere katılmış ve uluslararası deneyim kazanmıştır. 2018 yılında özel bir üniversitede Kalp Damar Cerrahisi Anabilim Dalı Başkanı olarak göreve başlayarak profesörlük unvanını almıştır.

Kariyeri boyunca çeşitli kitaplar yazan ve çok sayıda yayın ve bildiriye imza atan Prof.Dr. Gökaslan, minimal invaziv kapalı kalp ameliyatları alanında önemli bir uzmandır. Ülkemizde bu yöntemin yaygınlaşmasına öncülük etmiş ve birçok cerraha eğitimler vererek bu alanda gelişmelerin yaşanmasına katkı sağlamıştır.

Prof.Dr. Gökhan Gökaslan'ın Gaziantep Özel ANKA Hastanesi'nde hasta kabul etmeye başlaması, hastanenin uzman kadrosunu daha da güçlendirmiş ve bölgeye önemli bir katkı sağlamıştır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!