İstanbul
03 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Karakolu birbirine katan kadın kameraya yansıdı

Karakolu birbirine katan kadın kameraya yansıdı
KARAKÖY’DE ELEKTRİKLİ MOTOSİKLET İLE TERS YÖNDEN SEYREDEN BİR KADIN, KENDİSİNE DURDURAN BEKÇİLERE KÜFREDEREK KAÇTI. AKARYAKIT İSTASYONUNUN TUVALETİNE GİREN KADIN GÜÇLÜKLE GÖZALTINA ALINDI. EMNİYETTE NEZARETHANEYE GİRMEYEN KADIN, POLİSİN SAÇINI KOPARIP RUJLA YERE KÜFÜR YAZDI. ORTALIĞI BİRBİRİNE KATAN KADIN, KAMERALARA YANSIDI.

Karaköy'de yaşanan olayda, elektrikli motosiklet ile ters yönde seyreden bir kadın, kendisine durduran bekçilere küfür ederek kaçmaya çalıştı. Bu olay akaryakıt istasyonunun tuvaletine sığınan kadının orada zorla gözaltına alınmasına yol açtı. Emniyette ise nezarethane girmeyi reddeden kadın, saçını kopararak ve rujla yerlere küfür yazarak polislere karşı çıktı. Olaylar sırasında kadının tavırları güvenlik kameraları ve cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Olayın detaylarına göre, bu olay Cuma günü saat 06.00 sularında Beyoğlu Karaköy'de gerçekleşti. Elektrikli motosikletle ters yönde seyreden Melike D. adlı kadın, bekçiler tarafından durduruldu. Ancak kimlik bilgilerini vermek istemeyen kadın, bekçilere küfür ederek olay yerinden kaçmaya çalıştı. Bekçilerin ardından gelen polis ekipleri, kadını akaryakıt istasyonu tuvaletinde buldu. Ancak Melike D. yaklaşık 45 dakika süreyle tuvalette çıkmadı.

Sonunda çıkan kadın polisler tarafından gözaltına alınmak istendi, ancak bu sefer direnç gösterdi ve hakaretlerde bulundu. Polise karşı fiziksel saldırıda da bulundu, gözaltına alınmak üzere polis aracına bindirilirken de direndi.

Emniyete götürülen kadın, nezarethaneye girmeyi reddetti ve rujla yerlere küfür ve hakaret yazmaya başladı. Kendisine uyarıda bulunulmasına rağmen bu eylemlere devam etti. Kadın polis memuruna da tehditler savurarak onun saçını çekti ve kopardı. Tüm bu olaylar güvenlik kameraları ve cep telefonu kameraları tarafından kaydedildi.

Melike D., kelepçelenerek nezarethaneye götürüldü ve el çantasında uyuşturucu madde bulundu. Polis memurları 5 polis memurunun şikayetçi olduğu bu olayla ilgili kadına, "görevi yaptırmamak için direnme", "trafik güvenliğini tehlikeye sokmak", "uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanmak" ve "kasten yaralama" suçlarından adli işlem uyguladı.

Adli işlemler tamamlandıktan sonra kadın mahkemeye sevk edildi ve adli kontrol şartıyla tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!