İstanbul
01 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Karşıyaka rekor bekliyor

Karşıyaka rekor bekliyor
Ergin KARATAŞ / İZMİR, (DHA) - TFF 3’üncü Lig 2’nci Grup’ta sezonun ilk iç saha maçında 17 Eylül Pazar günü Amasyaspor FK’yı ağırlayacak Karşıyaka, taraftarlarıyla aylar sonra buluşacağı mücadelede tribün rekoru kırmayı hedefliyor. Son iç saha maçını geçen sezon 16 Mayıs’ta Belediye Kütahyaspor’la oynayan Karşıyaka, taraftarıyla 125 gün sonra ilk kez buluşacak. Bu sezon tek hedefini şampiyon olarak belirleyip Adem Büyük, Yasin Ozan, Cenk Ahmet gibi isimleri transfer ederek yıldızlar topluluğu bir kadro oluşturan Karşıyaka, Alsancak Stadı’nda yıllar sonra dolu tribünler önünde oynamayı istiyor.

TFF 3. Lig 2. Grup'ta mücadele eden Karşıyaka, 17 Eylül Pazar günü Amasyaspor FK ile oynayacağı iç saha maçında taraftar rekoru kırmayı hedefliyor. Son iç saha maçını geçen sezon 16 Mayıs'ta Belediye Kütahyaspor'a karşı oynayan Karşıyaka, 125 gün sonra taraftarlarıyla buluşacak. Bu sezon şampiyonluk hedefiyle yola çıkan ve Adem Büyük, Yasin Ozan, Cenk Ahmet gibi deneyimli oyuncuları kadrosuna katan Karşıyaka, yıllar sonra dolu tribünler önünde oynamayı arzuluyor.

Geçen sezon, Alsancak Stadyumu'nu doldurarak 6 bin 415 biletli seyirciye ulaşan Karşıyaka, bu rekoru yakaladıktan sonra performans düşüklüğü nedeniyle tribündeki taraftar sayısını azaltmıştı. Bu sezon, lige Eynesil Belediyespor deplasmanında galibiyetle başlayan Karşıyaka, taraftarlarını yeniden tribünlere çekmek istiyor.

Sportif İşlerden Sorumlu Asbaşkan İlker Ergüllü, "Şampiyonluk yolunda ilk adımı taraftarlarımızla atmaya hazırız. Taraftarlarımızın muhteşem desteğiyle kazanarak, Karşıyaka geleneğini yaşatmak ve eski yıllardaki gibi konvoyla geri dönmek istiyoruz" dedi.

Karşıyaka ayrıca, Süper Lig ve 1. Lig deneyimi olan kanat oyuncusu Cenk Ahmet Alkılıç ile 2 yıllık sözleşme imzaladı. Cenk Ahmet, doğduğu yer olan Karşıyaka'ya geri döndü ve takımın kanat hücumunda önemli bir oyuncu olmayı hedefliyor.

Karşıyaka'da ayrıca Ali Say, teknik heyetin kadrodan çıkardığı oyuncular arasında yer aldı ve kulüpten ayrıldı. Kulüpte geçen sezon ayrılan oyuncu sayısı 22'ye yükseldi. Sol bek Burak Karapınar, Karacabey Belediyespor'a transfer olurken, kaleci Erdoğan Açar ise Gümüşhanespor'a transfer oldu.

Karşıyaka, bu sezon kağıt bilet dönemini sonlandırarak bir bilet firmasıyla anlaşma yaptı. Amasyaspor maçının biletleri de satışa sunuldu. Tribünler için farklı fiyat seçenekleri bulunuyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!