Kurban Bayramı'nın gelmesiyle birlikte kasapların yoğun mesaisi başladı. Kasap Mustafa Çalışkan, kurban etlerinin dinlendirilmesinin önemini vurgulayarak, "Dinlendirilmiş et hem daha lezzetli olur hem de daha kaliteli olur" dedi. İlk gün kesilen kurbanların etlerinin en az 24 saat dinlendirilmesi gerektiğini belirten Çalışkan, dinlendirilmiş etlerin daha iyi kıyma yapıldığını ve daha iyi işlendiğini açıkladı. Ayrıca, evde kurban etiyle uğraşmak istemeyenlerin etlerini kasaplara getirerek işlettiklerini ifade etti.
Kasaplardan dinlendirilmiş et uyarısı
KURBAN ETLERİNİN DİNLENDİRİLDİKTEN SONRA İŞLENMESİ KONUSUNDA UYARIDA BULUNAN KASAP MUSTAFA ÇALIŞKAN, “DİNLENDİRİLMİŞ ET HEM DAHA LEZZETLİ OLUR HEM DE DAHA KALİTELİ OLUR” DEDİ.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.