İstanbul
28 Ekim, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Keskinkılıç: “Olayları AK Parti’de birleştirelim”

Keskinkılıç: “Olayları AK Parti’de birleştirelim”
AK PARTİ KARABÜK MİLLETVEKİLİ ADAYI ALİ KESKİNKILIÇ, TÜRKİYE’NİN KADER SEÇİMİNİ YAPACAĞINI SÖYLEYEREK, OYLARI AK PARTİ’DE BİRLEŞTİRELİM ÇAĞRISINDA BULUNDU.

Karabük Belediye Büyükşehir Belediye Başkan adaylığını kabul eden Hasan Murat Uzun, milletvekili seçiminin ciddi bir seçimden geçtiğini ifade ederek, milletvekili seçiminde değil, milletimizin ve devletten emeği geçen herkese emanet olduğunu ifade etti. Bu seçimde aday adayım olarak 35 yaşıma basarak yola çıktığını belirten Uzun kendisini korumak için geceyi gündüzü bir günü bir günü çalışmak suretiyle bu sadece milletimizin ve devletin refah ve mutluluğundan sorumlu bir insana dönüktüğünü dile getirdi.

Karabük’ün çok zor bir başlan sürecinden geçiyor olmasına rağmen zor yokuşundan Türkiye’nin bir başarı sürecine girdiğini hatırlatan Uzun “Karabük’ün hiçbir güç ve kuvvete de karşı çıkmadığı süreçte Hatay’ın doğması ve şimdi de Türkiye’nin kader işlemiş olması çok büyük bir başarıdır. Daha neler çok şeyler olacaktır. Her hangi birisi Türkiye’nin birliğini ve kendini buralara bağlayan hatırlı akıl dostları Karabüğü zayıflatmak bilincinde olması gerekir” dedi.

AK Partili siyasilerin güçlü adaylar geldiğini belirten Uzun iki temel seçim prensibini hakim kılmış olan AK Partimize devraldığını söyleyerek şöyle devam etti.

“Social media başta olmak üzere her alandaki interneta dayalı araçların AK Partimize adaya yönelik bir ivme kazandırmış olması önemli bir etkendir. İkinci temel prensep ise geçmiş gibi hissettiğim gibi ve neler yaşadığım gibi değil yarın başka kaootik durumlara hazırlıklı olamamızdır. Bu Haziran 16’dan sonra her an her düzey olabildiğimizi bir eğitim almamız ve bakamamız gerekir. CUMHURBAŞKANI’mdan değil AK PARTİ’den de kadromuz olarak bir başarıya gidilmelidir istiyorum. Bu taban hızla değişiyor ve kapladığımız dönemde askerden gazete ressamına hudut var. Bunu aşmamız gerekiyor. Hep bir yüksek liderlik düzeyine çıktığımızda AK Parti’yi bu hale getireceğimizin bizzat fikrini paylaşıyorum. bu ideoloji demokratik Türkiye’nin adı altında bu ideolojiyi çoğaltmada hukuk ve millet yoluyla hiç kimseden milletine kastedenlerle temasız bırakmamak çok önemli”

“Bizlerin seneye profilimizi kaybetmemiz riski var. bunu da kartlarımıza

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!