İstanbul
09 Ekim, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

KidZania İstanbul’dan ara tatil etkinlikleri

KidZania İstanbul’dan ara tatil etkinlikleri
İSTANBUL, (DHA) - KidZania İstanbul, 11-19 Kasım tarihlerini kapsayan ara tatil boyunca ziyaretçilerin 120’den fazla rolü 67 farklı aktivite alanında deneyimleyeceklerini duyurdu. Ayrıca, misafirlerin Bilim Şenliği’ne de katılma fırsatı bulacakları aktarıldı.KidZania İstanbul’dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:”Aileler, öğrenciler ve öğretmenlerin heyecanla beklediği ara tatilde ziyaretçileri tüm gün sürecek sınırsız eğlenceye bekliyor. Türkiye’nin dört bir yanından İstanbul’a gelen 1-14 yaş arasındaki çocuklar ve aileleri KidZania İstanbul’da ara tatil etkinlikleriyle tatilde de eğlenirken öğrenecek. 10.000 metrekarelik alanda, 67 farklı aktivite alanında kendi beceri ve ilgi alanlarına göre 120’den fazla rolü ara tatil boyunca birbirinden farklı etkinlik ve atölyeler ile deneyimleyecekler. Çocuklar için özel tasarlanmış kocaman bir şehir olan KidZania İstanbul’da ebeveynler de 5 - 12 yaş arasındaki çocuklarını deneyimli KidZitter’lara emanet ederek gönül rahatlığıyla kendilerine zaman ayırırken, 7 yaş ve üzeri çocuklar da yanlarında yetişkin olmadan KidZania’da tüm gün eğlencenin tadını çıkarabilecekler.”Bilim Şenliği etkinliklerinin ara tatil coşkusu ile birleştiği aktarıldı. Ziyaretçiler, Bilim Şenliği kapsamında gerçekleşecek etkinliklere katılmanın yanı sıra şehirdeki tüm aktivitelerde dilediklerini seçerek katılabilecek.

İSTANBUL, (DHA) - KidZania İstanbul, 11-19 Kasım tarihlerini kapsayan ara tatil boyunca ziyaretçilerin 120'den fazla rolü 67 farklı aktivite alanında deneyimleyeceklerini duyurdu. Ayrıca, misafirlerin Bilim Şenliği'ne de katılma fırsatı bulacakları aktarıldı.

KidZania İstanbul'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Aileler, öğrenciler ve öğretmenlerin heyecanla beklediği ara tatilde ziyaretçileri tüm gün sürecek sınırsız eğlenceye bekliyor. Türkiye'nin dört bir yanından İstanbul'a gelen 1-14 yaş arasındaki çocuklar ve aileleri KidZania İstanbul'da ara tatil etkinlikleriyle tatilde de eğlenirken öğrenecek. 10.000 metrekarelik alanda, 67 farklı aktivite alanında kendi beceri ve ilgi alanlarına göre 120'den fazla rolü ara tatil boyunca birbirinden farklı etkinlik ve atölyeler ile deneyimleyecekler. Çocuklar için özel tasarlanmış kocaman bir şehir olan KidZania İstanbul'da ebeveynler de 5 - 12 yaş arasındaki çocuklarını deneyimli KidZitter'lara emanet ederek gönül rahatlığıyla kendilerine zaman ayırırken, 7 yaş ve üzeri çocuklar da yanlarında yetişkin olmadan KidZania'da tüm gün eğlencenin tadını çıkarabilecekler."

Bilim Şenliği etkinliklerinin ara tatil coşkusu ile birleştiği aktarıldı. Ziyaretçiler, Bilim Şenliği kapsamında gerçekleşecek etkinliklere katılmanın yanı sıra şehirdeki tüm aktivitelerde dilediklerini seçerek katılabilecek.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!