İstanbul
06 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kira zammı tartışmasında, ev sahibi kiracıyı silahla yaraladı: Olay anı güvenlik kamerasında

Kira zammı tartışmasında, ev sahibi kiracıyı silahla yaraladı: Olay anı güvenlik kamerasında
Emre AKAR/İSTANBUL,(DHA) - KÜÇÜKÇEKMECE’de ev sahibi ile kiracı arasında çıkan zam tartışmasında ev sahibinin oğlu silahla ateş ederek kiracıyı yaraladı. Olay anı güvenlik kamerasına yansıdı.Gültepe Mahallesi’nde saat 15.00 sıralarında ev sahibi ile kiracı arasında kira zammı nedeniyle tartışma yaşandı. İddiaya göre kimliği öğrenilemeyen ev sahibi, kiracısı İbrahim Özkan’ın kirasını arttırmak isteyince ikili arasında tartışma yaşandı. Çıkan tartışmanın büyümesi üzerine ev sahibinin oğlu da olaya dahil oldu. Bir süre sonra tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle ev sahibinin oğlu yanında getirdiği silahla İbrahim Özkan’a ateş etti. Silah seslerini duyan komşular, omuz bölgesinden yaralanan Özkan’ı çevredeki bir dükkana götürüp, durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bu sırada silahla ateş eden saldırgan ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan İbrahim Özkan, ambulansla hastaneye sevk edildi. Polis ekipleri, olay yerinde yaptıkları incelemelerin ardında kaçan saldırganın yakalanması için çalışma başlattı.OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDAÖte yandan, olay anı bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafında anbean kaydedildi. Görüntüler de ev sahibinin oğlunun yanında getirdiği silahla İbrahim Özkan’a ateş ettikten sonra koşarak bölgeden uzaklaştığı görülüyor. (DHA)

KÜÇÜKÇEKMECE'de, ev sahibi ile kiracı arasında kira zammı konusunda başlayan bir tartışma, ev sahibinin oğlu tarafından silahlı saldırıya dönüştü. Gültepe Mahallesi'nde meydana gelen olay, saat 15.00 sıralarında yaşandı. Kimliği belirlenemeyen ev sahibi, kiracısı İbrahim Özkan'ın kirasını artırmak istediğinde anlaşmazlık yaşandı. Tartışma hızla büyüdü ve ev sahibinin oğlu da olaya müdahil oldu. Kısa süre sonra tartışma kavgaya dönüştü ve ev sahibinin oğlu getirdiği silahla İbrahim Özkan'a ateş etti. Silah sesleri duyulan komşular, yaralı İbrahim Özkan'ı çevredeki bir dükkanın içine götürerek polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. Saldırgan ise olay yerinden yaya olarak kaçtı.

Olayın ardından gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan İbrahim Özkan, ambulansla hastaneye götürüldü. Polis ekipleri, olay yerinde incelemelerde bulunarak kaçan saldırganı yakalamak için çalışmalara başladı.

Bu şiddet olayı, bölgedeki bir güvenlik kamerası tarafından anbean kaydedildi. Görüntüler, ev sahibinin oğlunun silahla ateş etmesi ve ardından hızla olay yerinden kaçması anlarını gösteriyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!