Kırkağaç ilçesinde, Kurban Bayramı süresince et satışlarının düşmesi nedeniyle ekonomik sıkıntı yaşayan kasaplar, vatandaşların derin dondurucular için etlerini saklamak istemesi üzerine kıyma çekimi hizmeti sunarak rahatladılar.
Kurban kesimi sonrası vatandaşlar, kesilen etleri derin dondurucularda muhafaza etmek istediklerinde, kasaplara kıyma çekimi yapma taleplerinde bulundu. Bu talepler üzerine kasaplar, kıyma çekimi işlemiyle ekonomik sıkıntılarını hafifletti. Bayram süresince yoğun bir şekilde kıyma çekimi işlemleri gerçekleştiren kasaplar, et satışlarının düşmesini bu hizmetle telafi etti.
Kırkağaç ilçesinde uzun yıllardır kasaplık yapan Mehmet Uray, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını belirterek, "Kurban Bayramı'nda et talebi azaldı. Ancak vatandaşlarımız etlerini derin dondurucularına koymak için kıyma çektirmek istiyorlar. Biz de kilosunu sadece 10 TL'ye çektiğimiz kıyma ile zararımızı telafi ediyoruz. Vatandaşlarımız iş yerimize büyük ilgi gösteriyorlar. Geç saatlere kadar kıyma çekimi yapıyoruz ve taleplerden memnunuz." dedi.
Ayrıca vatandaşların getirdikleri etleri kıymaya çevirip sucuk yapma hizmeti de sunduklarını belirten Uray, sucuk dolum makinasıyla hazırlanan sucukların kilosunun ise 50 TL olduğunu ifade etti.
Kırkağaçta kasapların yüzünü kıyma güldürdü
MANİSA'NIN KIRKAĞAÇ İLÇESİNDE KURBAN BAYRAMI DOLAYISIYLA ET SATIŞLARINDA DÜŞÜŞ OLAN KASAPLAR, VATANDAŞLARIN TALEPLERİ ÜZERİNE KIYMA ÇEKİMİ YAPARAK EKONOMİK YÖNDEN RAHATLADI.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.