İstanbul
30 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kış okulları başlıyor: Sanattan spora her şey var

Kış okulları başlıyor: Sanattan spora her şey var
SÜLEYMANPAŞA BELEDİYESİ, HER YIL OLDUĞU GİBİ BU YIL DA ONLARCA FARKLI BRANŞTA, HER YAŞA HİTAP EDEN KURSLARIN YER ALDIĞI KIŞ OKULU PROGRAMINI BAŞLATIYOR. HER YIL BİNLERCE ÖĞRENCİNİN YARARLANDIĞI KIŞ OKULU, ÇOCUKLAR VE GENÇLER İÇİN KIŞ OKULLARI, YETİŞKİNLER İÇİN MESLEKİ VE KİŞİSEL GELİŞİM KURSLARI OLARAK İKİ ANA BAŞLIKTA TOPLANIYOR. TAMAMEN ÜCRETSİZ OLAN KIŞ OKULU BÜNYESİNDE SPORDAN SANATA, YABANCI DİLDEN HOBİLERE VE GENEL KÜLTÜRE KADAR ÇOK SAYIDA FARKLI KURS YER ALIYOR.

Süleymanpaşa Belediyesi, geleneksel olarak düzenlediği Kış Okulu programını bu yıl da başlatmaya hazırlanıyor. Her yaşa ve ilgi alanına uygun birçok farklı kursun yer aldığı bu program, binlerce öğrenciye ücretsiz eğitim fırsatı sunuyor. Kış Okulu, çocuklar ve gençler için Kış Okulları ve yetişkinler için Mesleki ve Kişisel Gelişim Kursları olmak üzere iki ana kategoride düzenleniyor. Bu yıl, toplamda 50 farklı branşta kurs sunularak rekor bir sayıya ulaşıldı.

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından organize edilen Kış Okulu'nda, 7-15 yaş arası çocuklar ve gençler için spor, kültür ve sanat alanlarında birçok seçenek bulunuyor. Çocuklar için resim, İngilizce, orff ve ritim, akıl ve zeka oyunları, piyano ve drama atölyeleri gibi etkinlikler düzenlenirken, gençler için resim, halk oyunları, drama, müzik enstrümanları (piyano, bağlama, keman, gitar), yabancı dil kursları (İngilizce, Almanca), bilgisayarlı robotik kodlama, akıl ve zeka oyunları gibi birçok seçenek sunuluyor. Ayrıca, spor tutkunları için futbol, basketbol, voleybol, tenis, tekvando, karate, judo, boks, kick boks, güreş, okçuluk, yüzme, sualtı sporları, buz pateni, atletizm ve satranç gibi spor dallarında da eğitim veriliyor.

Yetişkinlere yönelik olarak (15 yaş ve üzeri) düzenlenen Mesleki ve Kişisel Gelişim Kursları kapsamında ise Amigurumi (Japon örme bebek sanatı), takı tasarımı, çinicilik, tezhip, biçki-dikiş, aikido, pilates, fotoğrafçılık, İngilizce, Almanca, piyano, gitar, bağlama ve keman gibi kurslar sunuluyor.

Başvurular tamamen online olarak gerçekleştirilecek ve yüz yüze veya telefonla başvurular kabul edilmeyecek. Başvuruların son tarihi 27 Eylül 2023 olarak belirlendi. Başvuru yapmak isteyenler, resmi internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak kayıt işlemlerini tamamlayabilecekler. Ayrıca, kurslar ve başvurular hakkında daha fazla bilgi almak isteyenler, 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezi'nden bilgi edinebilirler.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!