İstanbul
29 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kızına 9 yıldır cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen babaya 42 yıl hapis istem

Kızına 9 yıldır cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen babaya 42 yıl hapis istem
Ali Sencer ARSLAN/ZONGULDAK (DHA)- ZONGULDAK’ta kızı M.H.’ye (18), 9 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Recep H. (39) hakkında ’öz kızına nitelikli cinsel istismar’ ve ’kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma’ suçlarından 42 yıla kadar hapis cezası istemi ile dava açıldı. Recep H., ilk duruşmada, suçlamaları reddedip, jandarma karakolunda dövüldüğünü iddia etti.

Zonguldak'ta, kızı M.H.'ye 9 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu iddia edilen Recep H. hakkında açılan dava, çarpıcı ifadeler ve suçlamalarla dolu. İşte özgünleştirilmiş metin:

Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesinde yaşanan olayda, M.H. adlı genç kız, Aralık 2022'de babası Recep H.'nin kendisine cinsel istismarda bulunduğunu iddia etti. Bu şok edici iddianın ardından, genç kız okuldaki rehber öğretmenlerine durumu anlattı ve annesi ile birlikte jandarmaya başvurdu. Genç kız, 9 yıl boyunca babası tarafından cinsel istismara uğradığını belirterek şikayetçi oldu. Recep H. hakkında "öz kızına nitelikli cinsel istismar" ve "kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma" suçlarından toplamda 42 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. M.H. ise devlet korumasına alındı.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen ilk duruşmada, tutuklu sanık Recep H., eşi ve avukatlarıyla birlikte mahkemeye çıktı. Recep H., suçlamaları reddederek, olayın iç yüzünü anlattı. "Böyle şeyler yapmadım. Benim tek hatam, evde sürekli alkol alıp kavga çıkartmak" diyen Recep H., aynı zamanda eşinin kızının kendisine iftira attığını düşündüğünü belirtti.

Sanığa yöneltilen suçlamaları kısmen kabul ettiği daha önceki ifadelerine rağmen, mahkemede iddiaları reddederek, kendisinin darp edildiğini iddia etti. Sanık, psikolojik durumu gereği iftira atmış olabileceğini ileri sürdü.

Eşinin, çocuklarına neden aleyhinde ifade verdirip verdirmediği sorulduğunda, Recep H., "Eşim benden boşanmak istiyordu ancak korktuğu için dava açamıyordu. Bu nedenle kızımın, eşimin yönlendirmesi ile ifade verdiğini düşünüyorum" şeklinde konuştu.

Mahkeme heyeti, olayın gerçekleştiği dönemde jandarma karakolunda bulunan kamera görüntülerini talep etti ve M.H.'nin ifadesinin mahkemece alınmasına karar verdi. Duruşma, bu kararlar doğrultusunda ertelendi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!