İstanbul
24 Eylül, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Kordsa, Asya Pasifikte ilk teknik merkezini Endonezyada açtı

Kordsa, Asya Pasifikte ilk teknik merkezini Endonezyada açtı

Kordsa, küresel olarak yapı güçlendirme ve kompozit teknolojileri pazarlarının önde gelen oyuncusu olarak bilinirken, şimdi Asya Pasifik bölgesindeki ilk teknik merkezinin açılışını gerçekleştirdi. Sabancı Holding iştiraklerinden biri olan Kordsa, yüksek teknoloji ve inovasyon alanındaki yeteneklerini genişletiyor. Kordsa, inovasyonu her alanda odak noktası haline getiren "Her Yerde İnovasyon" yaklaşımı doğrultusunda Endonezya'da bulunan teknik merkezini hizmete açtı.

Asya Pasifik bölgesindeki müşterilere katma değerli lastik güçlendirme çözümleri sunan Kordsa, "Asya Pasifik Teknik Merkezi" ile endüstriyel iplik ve kord bezlerinde yeni teknolojilerin geliştirilmesine liderlik edecek. Merkez, veri odaklı bir yaklaşım benimseyerek müşteri ihtiyaçlarına hızlı yanıt verme ve yeni ürün ve prototiplerin geliştirilmesine odaklanacak. Ayrıca, sürdürülebilirlik ilkesini temel alan Kordsa, bu merkez aracılığıyla lastik güçlendirme sektörünün yeşil dönüşümüne liderlik etmeyi hedefliyor. Bu merkezde elde edilecek teknolojik yetenekler aynı zamanda kompozit ve inşaat güçlendirme alanlarına da taşınarak yeni iş ve büyüme fırsatları yaratılacak.

Kordsa CEO'su İbrahim Özgür Yıldırım, Kordsa'nın inovasyon ve yenilikçi düşünce anlayışının küresel başarılarının temelini oluşturduğunu belirtti. Kordsa, lastik güçlendirme teknolojileriyle dünyada her üç otomobil lastiğinden birini ve her iki uçak lastiğinden birini güçlendiriyor. Yıldırım, inovasyon ve hız temelli rekabet ortamında kendilerini sürekli geliştirmeyi ve sürdürülebilir değer oluşturmayı temel ilke olarak benimsediklerini ifade etti.

Kordsa Asya Pasifik Bölgesi Genel Müdür Yardımcısı Ömür Menteş ise Asya Pasifik bölgesinin Kordsa için büyük önem taşıdığını vurgulayarak, bu bölgenin inovasyon ve teknoloji konusundaki dönüşüme liderlik etmeye başladığını söyledi. Menteş, Endonezya merkezli Asya Pasifik Teknik Merkezi'nin bölgenin inovasyon merkezi olmasını hedeflediklerini ifade etti.

Kordsa, küresel büyüme stratejisinin bir parçası olarak dünya genelinde müşterilerine daha yakın olma taahhüdünü sürdürüyor ve teknoloji ve inovasyon gücü ile müşterilere daha iyi hizmet verme amacıyla Asya Pasifik Teknik Merkezi gibi merkezler açarak bu taahhüdünü destekliyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!