İstanbul
25 Kasım, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

KÜN 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivaline katıldı

KÜN 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivaline katıldı
7. ULUSLARARASI ADANA LEZZET FESTİVALİ ÇERÇEVESİNDE ‘BEREKETLİ TOPRAKLAR ÜZERİNDE TARIMDAN TURİZME’ BAŞLIKLI KONFERANS DÜZENLENDİ

Slow Food Kapadokya Sözcüsü ve Kapadokya Üniversitesi (KÜN) Mütevelli Heyet Başkan Vekili Kaan Aktan, 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali çerçevesinde düzenlenen ‘Bereketli Topraklar Üzerinde Tarımdan Turizme’ başlıklı konferansa katıldı.


Geleneksel hale gelen, lezzetin sofrayla buluştuğu ana kadar geçirdiği tüm aşamaları ele alan ve bu alanda çalışmalar yürüten 7. Uluslararası Adana Lezzet Festivali dün başladı. KÜN’ü temsilen festivale katılan Slow Food Kapadokya Sözcüsü ve Üniversite Mütevelli Heyet Başkan Vekili Kaan Aktan, lezzet festivalinde Adana Lezzet Konferansları çerçevesinde düzenlenen ‘Bereketli Topraklar Üzerinde Tarımdan Turizme’ konferansına katıldı. Yemek Kültürü Araştırmacısı ve Yazarı Nilhan Aras, Yasmina Lokmanoğlu, İlhan Koçulu, Ankael Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi Başkanı Neriman Koçak ve Slow Food Kapadokya Sözcüsü ve Kapadokya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkan Vekili Kaan Aktan’ın bir araya geldiği ‘Şehirleşme Tarımı Yok Etmeden’ başlığı altında toplanan uzmanlar ’Tarım alanları mahallelere dönüşürken yeni ve doğaya uyumlu bir düzen kurabilecek miyiz?’ konusunu değerlendirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!