Kurban Bayramı'na sayılı günler kala, etlerin saklanması için derin donduruculara olan talep artış gösterdi. Bayramın gelmesiyle birlikte kesilen etlerin uzun süre korunabilmesi ve saklanabilmesi amacıyla vatandaşlar derin dondurucu satın almaya başladılar.
Her yıl olduğu gibi, bu yıl da Kurban Bayramı öncesinde derin dondurucular büyük ilgi görüyor. Kurban Bayramı'nda ibadetlerini yerine getiren vatandaşlar, kesilen etlerin tazeliğini ve kalitesini korumak için derin donduruculara talep gösteriyorlar. Derin dondurucular, yiyeceklerin bozulmadan uzun süre saklanmasını sağladığı için bu dönemde özellikle popüler hale geliyor. Satıcılar, farklı modellerdeki derin dondurucuları çeşitli kampanyalarla müşterilere sunuyorlar.
Beyaz eşya satıcısı Serhat Karabulut, bu dönemde derin dondurucu satışlarında artış yaşandığını belirtti. Karabulut, "Bayram öncesi diğer dönemlere göre satışlarda artış oluyor. Etleri saklayacakları yer arayan vatandaşlar talep gösteriyor. Şu an için fiyat kampanyaları mevcut. Bu sebeplerle talep arttı. Derin dondurucular çekmeceli ve sandık tiplerine göre çeşitlere ayrılıyor. Fiyatlar 5 bin 500 lira ile 8-9 bin arasında değişiyor" dedi.
Ayrıca, vatandaşlara derin dondurucu seçerken garanti koşullarına ve kullanacakları yerin ölçülerine dikkat etmeleri konusunda da uyarılarda bulunan Karabulut, güvenilir satıcıları tercih etmelerini önerdi.
Kurban Bayramı öncesi derin donduruculara talep arttı
KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ DERİN DONDURUCULARA TALEP ARTTI
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.