İstanbul
25 Eylül, 2024, Çarşamba
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Levrek buğlama ile altın madalyayı aldı

Levrek buğlama ile altın madalyayı aldı
DÜZCE ÜNİVERSİTESİ AKÇAKOCA TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ 3. SINIF ÖĞRENCİSİ OĞUZHAN ÇEVİK, ÜNİVERSİTE DÜZEYİ AŞÇILAR MODERN TÜRK MUTFAĞI YARIŞMASI ANA YEMEK KATEGORİSİNDE, "LEVREK BUĞLAMA" ADLI YEMEĞİ MODERN BİR ŞEKİLDE YORUMLAYARAK ALTIN MADALYA KAZANDI.

Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü 3. sınıf öğrencisi Oğuzhan Çevik, üniversite düzeyi aşçılar modern Türk Mutfağı yarışması ana yemek kategorisinde, "Levrek Buğlama" adlı yemeği modern bir şekilde yorumlayarak altın madalya kazandı.


Gastronomi ve mutfak sanatları alanındaki bu başarının, Oğuzhan Çevik’in azmi, özverisi ve uzmanlığıyla birleşerek ortaya çıktığını belirten Düzce Üniversitesi Akçakoca Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muammer Mesci, Oğuzhan Çevik’in bu önemli başarısının, sadece bireysel yeteneklerini değil, aynı zamanda Düzce Üniversitesi’ndeki eğitim kalitesini de yansıttığını sözlerine ekledi. Prof. Dr. Muammer Mesci, “Bu gurur verici başarı vesilesiyle, Oğuzhan Çevik’i içtenlikle tebrik ediyor, gelecekteki kariyerinde de aynı başarı grafiğini sürdürmesini diliyoruz. Öğrencimizle gurur duyuyor, bu tür başarıların devamını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!