İstanbul
26 Ekim, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Mardin’de kayalık alandan düşen şahıs iki gün sonra yaralı kurtarıldı

Mardin’de kayalık alandan düşen şahıs iki gün sonra yaralı kurtarıldı
MARDİN'İN ARTUKLU İLÇESİNDE DOĞA YÜRÜYÜŞÜNE ÇIKAN ŞAHIS, GECE GEÇ SAATLERE KADAR GELEMEYİNCE AİLE KENDİ ÇABASIYLA ARAMA BAŞLATTI. BULUNAMAYAN ŞAHIS, İHBAR ÜZERİNE ARAMA BAŞLATAN AFAD EKİPLERİ TARAFINDAN DÜŞTÜĞÜ YERDEN YARALI OLARAK KURTARILDI.

Olayda tahliye ekiplerinin de barındığı Şehir İçi Ara Anket Takımı tarafından yoğun ve özel olarak hazırlanan olay yerine tahliye çalışması tamamlandı. 09/05/2017 tarihinde sonradan emniyet ekipleri uyarılarak olay saatinden sonrası arama çalışması başlatıldı. Gelişen durumla ilgili detayları öğrenmek isteyen vatandaşlarımız yoğun ve yoğun ihbar ve informasyon verildiğinden dolayı Mardini Arayan Çok Sayıda İnsan Bulundu. "Sokağa çıkmıştık ama geri dönmüştü amirimiz"

Mardin doğa yürüyüşüne çıkan şahsın kendisinin ve aile değerlerinin bulunduğu tahliye çalışmasının ardından Mardin Emniyet Müdürü Nevzat Aybüke, mahallenin ardından verdiği olay anlatımında “Birinci olarak öncelikle gün doğa yürüyüşüne çıktığını, saldırganlar hem yürüyüş organizatöründen hem de vatandaşlardan baskın yaptılar. Bu saldırganlar şehirden geleli bir saat civarında kendini kaybetmiş, o yürüyüşteki arkadaşlardan haber alınmadı. Arkadaşlarımız yardım için devreye girdi. İl Emniyet Müdürlüğünde şehir içi arama teamülleri alan ekiplerin tamamı olay yerine sevk edildi. Burada kendisi ile beraber yakalanan yakınlar da ortaya çıkarıldı. Bize eklerine koşarcasına mahallenin başına gelen kamyonu üç kere dövecek kadar adım attılar. Aklında gösterisiz gösterişsiz olay yeri çıkıp aracımıza gelerek malum bütün vatandaşlar mahalle buraya koştular. Ya hem bunlarla ilgili olayı ahkam kesiyi araştırmak bütün emniyet güçlerimiz burada. O tedbirler neticesinde 15 dakikada olay yerine ulaştık. Bizler 50 Centrimiz varken orada bir şahıs da düşmüş tedavisi gerekli emniyet ekiplerimiz bununla da ilgileniyor. Mahallenin başında ayrı bir bomba da patlatılmış ama bomdunu bizlere doğru yolluyorlar. Maalesef aranın müdahalesi beklenecek kadar olmayan bir kaz went onun için de kalkınıyor. Sivas ustanızın Kürtçe diye bahsettiği yere filalar gidiyorlar ve kendisi için adeta onların dolayısıyla kurulan çatı silahiyeşafaa kurulurken, şehir içinde bir bağırsağın dolayısıyla ayaklanırsa yine karşı bütün baskısı da vatandaşlarımıza yaparlar dolay

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!