İstanbul
23 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Marmara Kadın Koop. Birliği, Çanakkalede el üstünde

Marmara Kadın Koop. Birliği, Çanakkalede el üstünde
ÇANAKKALE TİCARET VE SANAYİ ODASI VE TOBB ÇANAKKALE KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU İLE BİR ARAYA GELEN MARMARA KADIN GİRİŞİMİ, ÜRETİM VE İŞLETME KOOPERATİFLERİ ÜST BİRLİK BAŞKANI NUKET ÖZCAN, “PİYASANIN ARZ VE TALEBİNE GÖRE ÜRETMENİN, SÜRDÜRÜLEBİLİR TİCARETİN ÖNEMİNİ ANLATIYORUZ. AR-GE, COĞRAFİ İŞARET, MARKALAŞMA KONULARINI ÖNCELİYORUZ. BUGÜN SADECE BÖLGEMİZDE DEĞİL, TÜRKİYE’NİN HER YERİNDE REFERANS KABUL EDİLMEK BİZLER İÇİN EN BÜYÜK MUTLULUK. DAİMA KADINLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ” DEDİ.

Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, başarılı çalışmalarıyla dikkat çekmeye devam ediyor ve Halkbank destekli yurtdışı operasyonuna hak kazandı. Amerika, İngiltere ve 50'den fazla ülkede E-Ticaret faaliyetleri yürüten ShopiVerse'nin Türkiye genelinde seçtiği 11 kooperatiften biri olarak öne çıktı. Bu başarılarıyla Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, Çanakkale'de girişimci kadınlarla deneyimlerini paylaşmak üzere seminere katıldı.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası ile TOBB Çanakkale Kadın Girişimciler Kurulu'nun davetlisi olarak gerçekleşen seminer, ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Seminere Çanakkale'den bir dizi yetkili ve temsilci katıldı. Seminerin açılış konuşmasını yapan Çanakkale İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Birce Bilici Şimşek, Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği'nin çalışmalarını takip ettiklerini ve kadın girişimcileri üretime teşvik etmek adına bu çalışmaların örnek olduğuna dikkat çekti.

Marmara Kadın Kooperatifleri Birliği Başkanı Nuket Özcan, birliğin yapısı, işleyişi, faaliyetleri ve kadın kooperatiflerine sağladıkları destekler hakkında bilgi vererek, kooperatifçiliği imece ticareti olarak gördüklerini ve ortak paydalarda bir araya gelmenin önemini vurguladı. Özcan, sürdürülebilir ticaretin önemine değindi ve ar-ge, coğrafi işaret, markalaşma gibi konuların önceliklerini belirtti.

Soruların yanı sıra hediyelerin takdim edildiği, toplu fotoğraf çekiminin yapıldığı seminer sonrasında ÇTSO Kongre ve Fuar Merkezi'nin giriş bölümünde kadın kooperatiflerinin ürünlerini sergileyen stantlar gezildi ve program sona erdi. Marmara Kadın Girişimi, Üretim ve İşletme Kooperatifleri Birliği, kadın girişimcilere ilham veren ve iş dünyasında başarıya ulaşmalarına yardımcı olan önemli bir platform olarak öne çıkmaya devam ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!