İstanbul
22 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Medicana Sağlık Grubundan İstanbul Avrupa Yakasına yeni yatırım: Medicana Ataköy Hastanesi açıldı

Medicana Sağlık Grubundan İstanbul Avrupa Yakasına yeni yatırım: Medicana Ataköy Hastanesi açıldı
MEDİCANA SAĞLIK GRUBU, 15’İNCİ HASTANESİ MEDİCANA ATAKÖY’Ü HİZMETE AÇTI.

Türkiye'nin köklü sağlık kuruluşlarından Medicana Sağlık Grubu, 30 yılı aşkın deneyimiyle ve Türkiye'nin farklı bölgelerinde 10'dan fazla hastane ile sağlık hizmeti sunmaya devam ediyor. Grup, son yatırımı olan Medicana Ataköy Hastanesi'ni İstanbul Avrupa Yakası'nda hizmete açarak sağlık alanındaki etkinliğini bir adım daha ileriye taşıdı.

1992 yılında kurulan ve 10 binden fazla çalışanıyla modern tıbbın son imkanlarını hastalarına sunan Medicana Sağlık Grubu, Türkiye'nin dört bir yanına sağlık hizmeti ulaştırmaktadır. Yeni açılan Medicana Ataköy Hastanesi, İstanbul, Ankara, İzmir, Konya, Samsun, Sivas ve Bursa'da bulunan diğer hastaneleri gibi uluslararası standartlarda sağlık hizmeti sunmaktadır. SGK anlaşması ile herkes için erişilebilir sağlık hizmeti sunan Medicana Ataköy, hem İstanbul'da hem de yurt dışından gelen hastalar için modern hastane mimarisi ve çok sayıda uzmanlık dalında sağlık hizmeti sunmaktadır.

Medicana Sağlık Grubu, 400 milyon dolarlık dev sağlık yatırımı ile İstanbul'un Ataköy ve Zincirlikuyu bölgelerinde yeni hastaneler açmaya hazırlanmaktadır. Ayrıca, grup ilk yurt dışı yatırımını Bosna'da gerçekleştirmek üzere çalışmalarına devam etmektedir.

Medicana Ataköy Hastanesi, hastalar ve hasta yakınları için otel konforunda hizmet sunan modern ve deniz manzaralı hasta odalarına sahiptir. Hastanenin pediatri servisleri, çocukların tedavi sürecini daha keyifli hale getirmek amacıyla özel olarak tasarlanmıştır. Ayrıca, hastaların ve hasta yakınlarının konforu için tasarlanan bekleme odaları, poliklinikler, doktor ve hasta odaları hastaların ihtiyaçlarına uygun olarak düzenlenmiştir.

Teknolojinin son imkanlarıyla donatılan Medicana Ataköy Hastanesi, alanında uzman hekim kadrosu ve deneyimli sağlık personeli ile tüm tanı ve tedavileri gerçekleştirmektedir. Hem cerrahi hem de fizik tedavi alanlarında robotik cerrahi ve rehabilitasyon gibi son teknoloji imkanları sunmaktadır. Ayrıca, evlerinden çıkamayan hastalar için Evde Sağlık Hizmeti sunan hastane, hekimlerin hastaları evlerinde ziyaret ederek gerekli sağlık hizmetlerini sunmaktadır.

Medicana Ataköy Hastanesi, birçok uzmanlık dalında hizmet veren modern bir sağlık kuruluşudur. Herkes için erişilebilir sağlık hizmetini sunmayı amaçlayan Medicana Sağlık Grubu, İstanbul Avrupa Yakası'na kazandırdığı bu önemli yatırımıyla sağlık alanında yeni bir dönemi başlatmıştır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!