İstanbul
04 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Mersin Büyükşehir Belediyesinin LGS kurs merkezi öğrencilerinden önemli başarı

Mersin Büyükşehir Belediyesinin LGS kurs merkezi öğrencilerinden önemli başarı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL HİZMETLER DAİRESİ BÜNYESİNDE TARSUS’TAN ANAMUR’A KADAR HİZMET VEREN 14 LGS KURS MERKEZİNDE EĞİTİM DESTEĞİ SAĞLANAN BİN 274 ÖĞRENCİ, YIL BOYUNCA ALANINDA UZMAN ÖĞRETMENLER EŞLİĞİNDE SINAVA HAZIRLANDI. 4 HAZİRAN’DA GERÇEKLEŞEN LGS'DE TER DÖKEN LİSE ADAYLARI, YIL BOYUNCA VERDİKLERİ EMEĞİN KARŞILIĞINI, 23 HAZİRAN’DA AÇIKLANAN SINAV SONUÇLARINDAKİ BAŞARILARIYLA ALDILAR.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Tarsus'tan Anamur'a kadar uzanan 14 LGS kurs merkezi ile bin 274 öğrenciye eğitim desteği vererek büyük bir başarı elde etti. 4 Haziran'da gerçekleşen LGS sınavında ter döken öğrenciler, 23 Haziran'da açıklanan sınav sonuçlarında büyük başarılar elde ettiler.

Gülnar, Aydıncık ve Bozyazı kurs merkezlerinde eğitim alan 3 öğrenci, ilçelerinin birincisi olarak büyük bir gurur yaşadı. İsmet Yiğit Gürdağ, Mustafa Dere ve Azra Yandı, sınavda gösterdikleri başarı ile hem ailelerinin hem de ilçelerinin gururu oldular.

Bu başarıya ulaşmalarında kurs merkezlerinin büyük katkısı olduğunu vurgulayan öğrenciler, alanında uzman öğretmenlerin eşliğinde hem branş derslerinde hem de rehberlik konularında destek aldıklarını belirttiler.

Bozyazı birincisi Azra Yandı, 90 sorunun 89'unu doğru cevaplayarak büyük bir başarı elde ettiğini ve Ankara Fen Lisesi'ne gitmeyi hedeflediğini ifade etti. Ayrıca, kurs merkezi sayesinde daha disiplinli ve düzenli çalışma alışkanlıkları kazandığını söyledi.

Gülnar birincisi İsmet Yiğit Gürdağ ise 90 sorunun 88'ini doğru cevapladığını ve hedefinde Adana Fen Lisesi olduğunu belirtti. Özellikle Türkçe dersinde büyük bir gelişme kaydettiğini ve kurs merkezinde sadece ders çalışmakla kalmayıp sosyalleşme fırsatı da bulduğunu ifade etti.

Aydıncık Kurs Merkezi'nde eğitim gören ilçe birincisi Mustafa Dere de sınavda 88 doğru 2 yanlış yaparak büyük bir başarı elde etti. Eyüp Aygar Fen Lisesi'ne gitmeyi düşündüğünü ve ileride yazılım mühendisi olmayı hedeflediğini belirtti. Öğretmenlerin sürekli takip ve destek sağladığını, kurs merkezinin başarısında büyük katkısı olduğunu söyledi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin kurs merkezleri, öğrencilere başarılı bir LGS sınavı geçirmeleri için gerekli eğitim ve rehberlik desteği sağlayarak büyük bir başarıya imza atmıştır.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!