İstanbul
30 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Mersinde plajlar Kurban Bayramında doldu taştı

Mersinde plajlar Kurban Bayramında doldu taştı
MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİNE BAĞLI DENİZKIZI TURİZM A.Ş.'NİN İŞLETTİĞİ HALK PLAJLARI, KURBAN BAYRAMI TATİLİNDE DE HEM MERSİNLİLER HEM DE KENTE GELEN TATİLCİLER TARAFINDAN YOĞUN İLGİ GÖRDÜ, PLAJLAR DOLDU TAŞTI.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'ne ait Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen halk plajları, Kurban Bayramı tatilinde hem Mersinli hem de tatilciler tarafından büyük bir ilgiyle karşılandı ve plajlar tıklım tıklım oldu. Tatilciler, Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından alınan önlemler sayesinde Mersin'deki bayram tatilini sorunsuz bir şekilde sürdürmeye devam ediyorlar. Hem yerli hem de yabancı turistler, bayram tatili keyfini Büyükşehir Belediyesi'nin halk plajlarında çıkarıyorlar. Denizkızı Turizm A.Ş. tarafından işletilen, 5 tanesi mavi bayraklı olmak üzere toplam 12 halk plajı, tatilcilerin vazgeçilmez adresi haline geldi.

Mersin Büyükşehir Belediyesi, yerli ve yabancı turistlerin sorunsuz, güvenli ve keyifli bir tatil geçirmelerini sağlamak için elinden geleni yapıyor. 12 plajda toplam 210 plaj görevlisi ve 25 cankurtaran görevlisi bulunuyor. Büyükşehir Belediyesi'nin halk plajları, Mersinli ve Mersin'e gelen tatilciler için kaliteli, ekonomik, huzurlu ve güvenli bir tatil fırsatı sunuyor. Plajlar her yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun ilgi görüyor ve tatilciler için duş, kabin, WC ve büfe gibi hizmetler sunuyorlar.

Büyükşehir Belediyesi'nin plajları aynı zamanda engellilere de hitap ediyor. 7 plajda engelli rampaları ve engelli yürüme yolları bulunuyor, böylece engelsiz plajlar tatilcilerin hizmetine sunuluyor.

Denizkızı Turizm A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Yıldız, Mersin Büyükşehir Belediyesi olarak 12 halk plajında hizmet verdiklerini belirterek, tatilcilerin kaliteli ve güvenilir bir tatil yaşamaları için ellerinden geleni yaptıklarını söyledi. Her yıl olduğu gibi bu yıl da plajlarının büyük bir ilgi gördüğünü ve tatilcilerin memnuniyetini kazandığını vurguladı.

Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin plajlarında ayrıca plaj voleybolu, plaj futbolu ve yüzme yarışmaları gibi etkinlikler düzenlendiğini belirten Yıldız, tatilcilerin birbirleriyle daha iyi iletişim kurabilmelerini sağladıklarını ifade etti. Tatilcilerin her türlü ihtiyacını karşılayacak olan plajlarında, herkesin rahatça vakit geçirebileceği imkanlar sunuluyor. Yıldız, tüm vatandaşları Mersin Büyükşehir Belediyesi plajlarına beklediklerini ve hizmetlerine devam edeceklerini belirtti.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!