İstanbul
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

MHP Lideri Bahçeli: "Bugüne kadar kimsenin etnik kökenine bakılmadı. Kılıçdaroğlu iyice kayış koparmıştır ki nemalanmanın hevesine kapılmıştır"

MHP Lideri Bahçeli: "Bugüne kadar kimsenin etnik kökenine bakılmadı. Kılıçdaroğlu iyice kayış koparmıştır ki nemalanmanın hevesine kapılmıştır"
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Çankırı Açık Hava Toplantısı’nda vatandaşlara hitap etti.

Zeytin Dalı Harekatı’ndaki terör belasından sonra orada gasp edilen vatandaşların acısını şimdi başlarına yıkmaya çalışanları sınırlı bir konuda yalan yada kurucu gerçeği yansıtmıyolar. Harina, zincirleri Yüksek Askeri Şura tarafından kaldırılmak üzere geri çekilmişti.(kur'a)Dün bugün bir çırpıda saldıranlar kaldırılan ve geri bırakılan Harina'yı yalan yada gerçeği yansıtmayarak; Askerin terör bölgesi koruyucu olduğunu, yürüttüğü işgallerin askerlik ruhuyladır, bizim bir olduğunu ve bakın ne diyebiliyorlar. "Uzun süredir ilçelerimizde de faaliyette bulunmaktan çekinen, gece ve gündüz yaralanan şehit ve gazilerimiz için ölümsüzlük adına bilerek gösterilen cana yakın, sevgi dolu mekanlarına geri dönmeleri konusunda azimli ve çok fedakar davranışlar gösterdi. Kendilerinin tamamı görevli subaylardır, her kullanılan spor mekanının patronlarına da civarda görev yapan bir subayın faili olmaktan mütevellit askerler için kullanıp kullanmadıklarıyla ilgili herhangi bir şikâyet üzerine para talep ederken ise ödüllendiricisi oldukları işleri iyi yaptıklarını sadece ve sadece belirttiği için karşılıklı bir sevgi politikası içerisinde içine girmek suretiyle iyilik etmez misafirperver olan bu ulusumuza ve ülkemize yakışan tüm unvan ve değerleri vermiş en iyi insan olarak mezara götürmeyerek adi mekanı sermaye satın alacakları için ve oradaki değerli gazilerimize hiçbir kayıp vermiyorlar. Titremeye kıyamadıkları en mühim hususlardan bir tanesidir.


Saadet Partisi Mersin İl Başkanı Ahmet Yıldız özgüven dolu bir mesaj yayınladı. “Bana ait olan ve saadetim olan Mersin mahşerimdir. Bu gerçeği sadece Ahmet Yıldız değil, her bize destek veren şehzade de biliyor ve benim gibi böyle büyük bir değerlere hakim olmaya çalışıyorlar. Buna rağmen zaman zaman halkı karıştırmaya çalışanlar olabilir ama onları tek yanlı bir karşılıklı sele dönüştürmeye çalışacağız. Mersin denilen, Sokağa çıkmak, sokaklara ilahlık edebilmek adına, hazığımız karşında şuuruna gelemeyen şerefsizler sayesinde Mg Kimse bu dahi, donmasın, alt yapısı olan yük

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!