Muş'ta Kurban Bayramı öncesi tatlıcılar, özenle hazırladıkları çeşitli baklavaları ve tatlıları tezgahlarında sergilerken, vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardılar.
Bayram öncesinde tatlı siparişleri için yoğun bir tempoda çalışan Muşlu tatlıcılar, geleneksel tatlıların yanı sıra yeni lezzetler de sunuyorlar. Özellikle baklava, şekerpare, kadayıf, güllaç ve tulumba tatlıları, bayram sofralarının vazgeçilmezlerinden biri olarak ön plana çıkıyor.
Tatlıcılar, müşterilerine kaliteli ve sağlıklı tatlılar sunmak için özenle çalıştıklarını vurguluyorlar. Ancak, bu özel lezzetleri tüketirken dikkatli olunması gerektiğine de dikkat çekiyorlar.
Tatlıcı Abdullah Bümen, 7 yıldır Muş'ta baklava ürettiğini belirterek, yoğun bir tempoda çalıştıklarını ve ürünlerini özenle hazırladıklarını söyledi. Müşterilere kötü tatlı alınmaması konusunda uyarıda bulundu.
Bu özel günlerde tatlıların tadını çıkarırken sağlığa da dikkat etmek önemlidir. Tatlı alışverişlerinde güvenilir ve hijyenik mekanları tercih etmek, kötü tatlılardan kaçınmanın en iyi yolu olabilir.
Muşta bayram tatlıları tezgahları süsledi
MUŞ’TA KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ ÇEŞİT ÇEŞİT BAKLAVALAR TEZGAHLARI SÜSLEDİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.