İstanbul
06 Ekim, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

NEVÜde doçent ataması yapıldı

NEVÜde doçent ataması yapıldı
NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ (NEVÜ) REKTÖRÜ PROF. DR. SEMİH AKTEKİN BAŞKANLIĞINDA YAPILAN YÖNETİM KURULU TOPLANTISI’NDA ALINAN KARAR UYARINCA TURİZM FAKÜLTESİ VE FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ’NDE AKADEMSİYENLERİN ATAMASI YAPILDI.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin başkanlığında düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı'nda alınan karar doğrultusunda, Turizm Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi'nde Dr. Öğr. Üyesi olarak görev yaparken doçentlik sınavını başarıyla tamamlayan akademisyenlerin ataması gerçekleştirildi.

Doçent unvanı alan Dr. Öğr. Üyeleri Eda Özgül Katlav, Şule Ardıç Yetiş, Alper Altın ve Hatice Topcu, üniversitenin Turizm Fakültesi ve Fen Edebiyat Fakültesi'nde görevlerine başladılar. Rektör Prof. Dr. Semih Aktekin, yeni doçentlere unvan ve görevlerinin hayırlı olmasını dilerken, üniversitenin akademik kadrosunu güçlendirmeye devam ettiklerini vurguladı.

Aktekin, şunları söyledi: "Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından ‘Doğal ve Kültürel Miras Turizmi’ alanında ihtisaslaşan üniversite olarak belirlediğimiz hedefler istikametinde üniversitemiz bünyesinde yeni açtığımız ve açmayı planladığımız bölüm ve programlarımızın yanı sıra akademik kadromuzu da güçlendirmeye devam ediyoruz. Bu istikametinde Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından verilen kadro dâhilinde üniversitemizin Turizm Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi kadrosunda görev yaparken ve doçentlik sınavını başarıyla tamamlayan Doç. Dr. Eda Özgül Katlav’ın ve Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş’in, Fen Edebiyat Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi kadrosunda görev yaparken ve doçentlik sınavını başarıyla tamamlayan Doç. Dr. Alper Altın ile Doç. Dr. Hatice Topcu’nun doçentlik kadrolarına atamalarını gerçekleştirdik."

Rektör Aktekin, atanan doçentlere yeni görevlerinde başarılar dileyerek, özverili çalışmalarının devamını temenni etti. Atanan doçentlerin isimleri ve görev yerleri şu şekildedir:

- Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Doçent kadrosuna Doç. Dr. Eda Özgül Katlav
- Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Turizm İşletmeciliği Anabilim Dalı Doçent kadrosuna Doç. Dr. Şule Ardıç Yetiş
- Fen Edebiyat Fakültesi Sanat Tarihi Bölümü Batı Sanatı ve Çağdaş Sanat Anabilim Dalı Doçent kadrosuna Doç. Dr. Alper Altın
- Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümü Cebir ve Sayılar Teorisi Anabilim Dalı Doçent kadrosuna Doç. Dr. Hatice Topcu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!