İstanbul
24 Eylül, 2024, Salı
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Orhaneli Belediyesi yazı festivalle kapattı

Orhaneli Belediyesi yazı festivalle kapattı
ORHANELİ BELEDİYESİ TARAFINDAN DÜZENLENEN FESTİVAL, HEM KARAGÖZ ŞENLİKLERİ HEM DE HER YIL DÜZENLEDİKLERİ KAMP KARAVAN VE RAFTİNG FESTİVALİ İLE BİRLEŞEREK ŞAHANE BİR ŞÖLENE DÖNÜŞTÜ.

Orhaneli Belediyesi tarafından düzenlenen festival, bu yıl hem Karagöz Şenlikleri hem de geleneksel olarak düzenlenen Kamp Karavan ve Rafting Festivali ile birleşerek muhteşem bir şölene dönüştü. 9 Eylül'de Orhaneli'nin Düşman İşgalinden Kurtuluş Günü'nü de içine alan bu kutlamalar, Orhaneli Belediyesi tarafından tüm Bursa halkına eğlenceli bir davet olarak sunuldu.

8 Eylül'de başlayan festival, Merve Özbey ve Menteşeli Cengiz'in performanslarıyla coşkuyla başladı. 9 Eylül Cumartesi günü sahne alan Oğuzhan Koç ve 10 Eylül Pazar günü Mustafa Ceceli ve Ali Çakar ile devam etti.

Orhaneli Belediye Başkanı Ali Aykurt, festivalin başarılı bir şekilde gerçekleşmesinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Orhaneli'mizin güzelliklerini ve doğal insanlarını bir araya getiren bu festival, geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yıl da muhteşem bir şölen sunmanın mutluluğunu yaşatıyor. Ülkemizin sevilen ve ünlü sanatçıları, sahnede misafirlerimizi eğlendirmek için en iyisini yaptılar. Bu festival, moral kaynağı oldu, yürekleri neşeyle doldurdu ve unutulmaz anlar yaşattı. Sahneye çıkan sanatçılarımız, müziğin ve sanatın en özgün temsilcileriydi, özellikle gençlerimizin büyük ilgisini çekti. Her zevke hitap eden bir program hazırlamak için gece gündüz çalıştık. Hemşehrilerimize keyifli ve renkli bir festival deneyimi sunabilmek için sabırsızlanıyorduk. Umarım tüm ziyaretçilerimiz bu etkinliğin tadını doyasıya çıkardılar" dedi.

Renkli karavanlar ve çadırlar festival alanını doldururken, ziyaretçiler 3 gün boyunca konforlu konaklama imkanlarıyla festivale katıldılar. Merve Özbey'in sahnesiyle başlayan festival, spor etkinlikleri, mini golf, mini futbol, Survivor oyunları ve Orhaneli Rafting'in merkezi olarak bilinen rafting etkinlikleriyle zenginleştirildi. Ayrıca, raftingle ilgili ödüllü bir bilgi yarışması da büyük ilgi gördü. Festivalde yer alan oturumlar ve sosyal medya fenomenlerinin katılımı da gençlerin ilgisini çekti.

Festival, son gününde Ali Çakar ve Mustafa Ceceli'nin sahne performanslarıyla renkli ve coşkulu bir kapanış yaparak, Bursa ve çevre illerden gelen ziyaretçilerle dolup taştı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!