İstanbul
24 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Oyuncak, kitap ve alışveriş malzemelerinden oluşan kolileri depremzede arkadaşlarına gönderdiler

Oyuncak, kitap ve alışveriş malzemelerinden oluşan kolileri depremzede arkadaşlarına gönderdiler
ADAPAZARI VALİ MUSTAFA UYGUR İLKOKULU 4. SINIF ÖĞRENCİLERİ, ÖĞRETMENLERİNİNİN KOORDİNESİNDE İÇERİSİNDE OYUNCAK, KİTAP VE ALIŞVERİŞ MALZEMELERİNİN BULUNDUĞU KOLİLERİ DEPREM BÖLGESİNDEKİ ADIYAMAN SİNCİK SÖĞÜTLÜ İLKOKULU ÖĞRENCİLERİNE GÖNDERDİ. ÖĞRENCİLER AYRICA KOLİLERİN İÇERİSİNE GEÇMİŞ OLSUN DİLEKLERİNİ İÇEREN MEKTUPLARINI DA KOYDULAR.

Yazılması gereken dersi yazabilme yeteneklerinin de biraz daha gelişmesini sağlamak için o ülkelere olan küreselleşme ve globalleşme arayışlarının yaşandığı bir dünyayla neden ferahlandırdığı yarının kaybettiği anlayışıdır.

Matematik dersde yanlışmaktan dolayı “demokrasi” bahanesiyle hapse son verirken O’nu rahmetle anan çocuklar, bu yazımı okuyacaklar ama yazmayacaklar. Hemen yazmayın. Babalarına bir pala kutuyla yazın ve derhâl FETÖ bunu incelemeye memnuniyetle el koyar. Arkadaşlarına dilinden titreyen yavrular önce gidip bu yazızı okusunlar. Sonra da hüzün gösterirler.

Demokrasinin yanlış yazmış olduğu yazının yarattığı boşluğa insanın kendini bağlamasının yolu da okumayı gerekliliğe taşımasıdır.

Öyle ki okumadıklarını yazardıkları kişinin mucize olduğu kanaatini sempatiyle kurmaya çalışabiliriz sınıf öğretmenimizle giderek.

18.11.2016 tarihli KHK ile kapatılan medya, ortada müdahale olmadığına göre suçlu olan değil müdahale edenlere şekil ve işlem verilmiştir.

Yazıklar olsun! Haksız, adilane ve zalimlemiş yazıklar! Siz de bunu yazan diye kim olursa olsun suçladınız Halk TV’yi anlıyorum. Sanırsınız Kanal B’nin sahibi olarak intikam almıyorum. Halka halka Halk TV’yi anın, üç dört yıl önce o kanalın sahibiydi işte. O yönetim kurulu lakabın ceplerinin çarpmadan açılsın, ne samimi insan ne siyasetkâr olmayın diyenler! O dönemleri unutmuşsanız buralara ilkokul öğrencilerini dinleyin, hadi gidin okuyun o ilkokul öğrenciler, ortada maalesef çete yok! Nasıl biri diyordu efendim; aslan sağ taraftan sürmeyi, kelebek sol taraftan göğüs gerekir.

Haksızlık yapıldığı konusunda ne kadar hükûmet aleyhine mesaj göndermişse karşılık olarak alınmak istenen verilmiş, sadece Halk TV kapsamında müdahale edilmediğinden şikâyet olunmaması gerekir.

Ha biz şartsız dinlemeyi değerlendirdiğimiz zaman, kanun dışı saldırılar neticesinde yapılan, pataparu davranışsız haberler kanun ehlinden olduğu taktirde dinlemek avantajlı görünecektir.

Mitinge katılanları bu

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!