İstanbul
30 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Özel Erciyes Kolejinin yayını olan Hedef Erciyes Dergisinin 3. sayısı çıktı

Özel Erciyes Kolejinin yayını olan Hedef Erciyes Dergisinin 3. sayısı çıktı
ÖZEL ERCİYES KOLEJİ TARAFINDAN ÇIKARTILAN HEDEF ERCİYES DERGİSİ, TÜRKİYE CUMHURİYETİ’NİN 100’ÜNCÜ YILINDA 100’ÜNCÜ YIL ÖZEL SAYISIYLA ÇIKTI. DERGİNİN KAPAĞINDA “CUMHURİYETİMİZİN AYDINLIK 100’ÜNÜ YAŞIYORUZ, YAŞATIYORUZ” VURGUSU YER ALDI. DERGİNİN SUNUŞ YAZISINI KALEME ALAN HAKKA HİZMET VAKFI BAŞKANI VE ERCİYES EĞİTİM KURUMLARI YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI İRFAN BAŞYAZICIOĞLU, HAYIR İŞLERİ VE EĞİTİMİN ÖNEMİNE DEĞİNDİ.

Özel Erciyes Koleji tarafından hazırlanan Hedef Erciyes Dergisi, Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılına özel bir sayı ile okurlarının karşısına çıktı. Derginin kapağında "Cumhuriyetimizin aydınlık 100 yılını yaşıyoruz, yaşatıyoruz" mesajı bulunuyor. Derginin sunuş yazısını kaleme alan Hakka Hizmet Vakfı Başkanı ve Erciyes Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı İrfan Başyazıcıoğlu, hayır işlerinin ve eğitimin önemine vurgu yapıyor.

Hedef Erciyes Dergisi'nin 3. sayısında özellikle cumhuriyet ve hayırseverlerle ilgili yazılar ve araştırmalar yer alıyor. Dergide, Hakka Hizmet Vakfı eski Başkanı Mehmet Çanakçıoğlu ile Hayırseverler Mustafa ve Abdullah Dedeoğlu'nun hayat hikayelerine ve yapmış oldukları hayır işlerine odaklanılıyor. Ayrıca Erciyes Koleji'nin başarıları, öğrencilerin eğitim hayatı, sosyal etkinliklere katılımları ve okuldaki faaliyetlerle ilgili haberler de bulunuyor.

Derginin 3. sayısında ayrıca Kuzey Anadolu Fay Hattı'nı keşfeden ve Jeolojinin Babası olarak kabul edilen Prof. Dr. İhsan Ketin gibi önemli isimlerin röportajlarına ve yazılarına da yer veriliyor. Depremin etkilediği 11 ildeki yardımlar ve Özel Erciyes Koleji'nin bu alandaki katkıları da derginin sayfalarında işleniyor.

Hedef Erciyes Dergisi, Kayseri'nin Cumhuriyet dönemindeki yatırımlarına ve gelişimine de odaklanarak "Bir Cumhuriyet Kenti; Kayseri" başlığı altında tarihsel bir perspektif sunuyor. Bu sayıda ayrıca Erciyes Koleji'nde düzenlenen 3. TEDX etkinliği de ayrıntılarıyla ele alınıyor.

Derginin sunuş yazısını kaleme alan İrfan Başyazıcıoğlu, hayır işlerinin ve eğitime yapılan yatırımların önemine değinerek, toplumsal sorumluluk ve hizmet etmenin din ve insanlık açısından ne kadar kıymetli olduğunu vurguluyor. Hayır işlerinin bireylerin huzur bulduğu, birlikteliğin ve toplumsal sorumluluğun öne çıktığı alanlar olduğunu ifade ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!