İstanbul
29 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Özel vakıf okulları gücüne güç katmaya devam ediyor

Özel vakıf okulları gücüne güç katmaya devam ediyor
KURULDUĞU GÜNDEN İTİBAREN ERZURUM’UN EĞİTİM HAYATINA KALİTE VE NİTELİK KATAN ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ KALKINDIRMA VAKFI BÜNYESİNDEKİ ÖZEL VAKIF OKULLARI, OKULLARIN TATİLE GİRMESİYLE BİRLİKTE YENİ DÖNEM HAZIRLIKLARINA ARA VERMEDEN BAŞLADI. BU KAPSAMDA BİR YANDAN TEKNİK ALTYAPISINI YENİLEYEN ÖZEL VAKIF OKULLARI, BİR YANDAN DA YÖNETİCİ VE EĞİTMEN KADROSUNU GÜÇLENDİRMEYE DEVAM EDİYOR.

Erzurum'un eğitim hayatına kalite ve nitelik kazandıran Atatürk Üniversitesi Kalkındırma Vakfı bünyesindeki Özel Vakıf Okulları, yeni dönem hazırlıklarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, teknik altyapının güncellenmesi ve yönetici-eğitmen kadrosunun güçlendirilmesi gibi çalışmalar yürütülüyor.

Atatürk Üniversitesi'ne bağlı bir kurum olarak eğitime çağdaş bir yaklaşım sunan Özel Vakıf Okulları, bilimsel ve teknolojik gelişmeleri takip ederek öğrencilere aydınlık bir gelecek sunmayı hedefliyor. Bu doğrultuda, gelecek yılın hazırlıklarına şimdiden başlandı. Özel Vakıf Okulları, hem fiziksel hem de teknik altyapısını yenileyerek günün gereksinimlerine uyum sağlamayı amaçlıyor.

Bu değişim ve yenilenme sürecinde Özel Vakıf Okulları'nda görev değişiklikleri de yaşandı. Süheyla-Sıtkı Alp Özel Fen ve Anadolu Lisesi Müdürlüğü görevi Samih Kır'a, Vakıf Okulları İlkokulu Müdürlüğü ise Abdurrahman Düzgün'e emanet edildi.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özer ve Kalkındırma Vakfı Genel Müdürü Erdal Karagülle, yeni göreve başlayan idarecilere hayırlı olsun dileklerini iletmek üzere ziyaretlerde bulundular. Yeni idareciler, Atatürk Üniversitesi'ne bağlı köklü bir kurumun çatısı altında görev yapmanın önemini vurgulayarak, öğrencilerin geleceğini şekillendirmek için tecrübelerini kullanacaklarını ifade ettiler.

Kalkındırma Vakfı Genel Müdürü Erdal Karagülle, lider bir eğitim kurumu olmanın gururunu yaşadıklarını belirtirken, Türk milli eğitim sisteminin çıtasını yükseltme sorumluluğunu taşıdıklarını ifade etti. Öğrencilerin bilim, teknoloji, ekonomi ve eğitim gibi birçok alanda fark yaratan bireyler olmalarını hedeflediklerini vurguladı.

Atatürk Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hüseyin Özer ise öğrencilere toplum ve çevre sorunlarına duyarlı, bilimsel bakış açısına sahip bireyler yetiştirmenin öncelikli hedefleri olduğunu belirterek, öğrencilere teknolojiyi etkin bir şekilde kullanma yetisi kazandırmayı amaçladıklarını dile getirdi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!