İstanbul
27 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Pamukkale Belediyesinden YKSye gireceklere sınav hediyesi

Pamukkale Belediyesinden YKSye gireceklere sınav hediyesi
PAMUKKALE BELEDİYESİ’NDEN YKS’YE GİRECEK GENÇLERE SINAV STRESİNİ ATABİLECEK EĞLENCELİ BİR HEDİYE HABERİ GELDİ. PAMUKKALE BELEDİYE BAŞKANI AVNİ ÖRKİ, “GENÇLERİMİZ YKS’YE EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BOYUNCA DOLU DOLU HAZIRLANDI. BİZLER DE GENÇLERİMİZE STRESLERİNİ ATABİLECEKLERİ GÜZEL BİR HEDİYE VERMEK İSTEDİK” DEDİ.

Pamukkale Belediyesi, Yükseköğretim Kurumları Sınavı'na (YKS) girecek gençlere sınav stresini atabilecekleri özel bir hediye sunuyor. Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, "Gençlerimiz YKS'ye eğitim öğretim yılı boyunca dolu dolu hazırlandı. Bizler de gençlerimize streslerini atabilecekleri güzel bir hediye vermek istedik." dedi.

Gençlere destek veren projeleriyle tanınan Pamukkale Belediyesi, YKS'ye girecek gençlere özel bir hediye sunuyor. YKS sınavı nedeniyle, Türkiye'nin en büyük tematik kent ormanlarından biri olan Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı'nda 14-25 Haziran 2023 tarihleri arasında öğrenci belgesi ve YKS giriş belgesini gösteren tüm gençlere Dağ Kızağı, Zipline ve Macera Parkuru'na ücretsiz erişim imkanı sunulacak.

Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, gençlere yönelik projelere büyük önem verdiklerini vurgulayarak, "Gençlerimiz YKS'ye eğitim öğretim yılı boyunca dolu dolu hazırlandı. Bizler de gençlerimize streslerini atabilecekleri güzel bir hediye vermek istedik. Gençlerimize, bölgemizin en gözde turizm merkezlerinden biri haline gelen Pamukkale Belediyesi Seyir Tepesi Şehir Ormanı içindeki Gençlik Vadisi'nde bulunan macera parkuru, zipline ve dağ kızağına ücretsiz biniş hakkı hediye etmek istedik. 14-25 Haziran 2023 tarihleri arasında öğrenci belgesi ve YKS giriş belgesi ile gelen tüm gençlerimize macera parkuru, zipline ve dağ kızağı ücretsiz olacak." şeklinde konuştu.

Başkan Örki, gençlerin uzun süre sınavlara hazırlandıklarını ve büyük bir çaba gösterdiklerini ifade ederek, "Pamukkale Belediyesi olarak bizler de 17-18 Haziran 2023 tarihinde YKS'ye girecek gençlerimize bir nebze de olsa sınav streslerinden uzaklaşabilmeleri adına böyle bir hediye vermek istedik. Siz gayret edin, başarı gelecektir. Temennimiz odur ki, tüm gençlerimiz hayallerini kurduğu bölümlere yerleşebilsin. YKS'ye girecek tüm gençlerimize şimdiden başarılar diliyoruz." şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!