İstanbul
23 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

PAÜlü Akademisyen ‘Akademik Altın Kalem sahibi oldu

PAÜlü Akademisyen ‘Akademik Altın Kalem sahibi oldu
PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ (PAÜ) TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜM BAŞKANI PROF. DR. NURTEN ÇEKAL, ALTIN KALEM ÖDÜLLERİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI ALANINDA “YILIN AKADEMİK ALTIN KALEM” ÖDÜLÜNE LAYIK BULUNDU.

Pamukkale Üniversitesi (PAÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten Çekal, Altın Kalem Ödülleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında “Yılın Akademik Altın Kalem” ödülüne layık bulundu.



Altın İnsan Ödülleri, bu yıl Mihrabat Korusu’nda düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Prof. Dr. Nurten Çekal ve yüksek lisans öğrencisi Esradeniz Doğan, Tavas isli (yanık kokulu) yoğurdunun coğrafi işaret almasını hedefleyerek geniş bir saha çalışması sonucu ortaya çıkardıkları “Denizli`ye Özgü Geleneksel Bir Lezzet: İsli Yanık Kokulu Yoğurt” adlı eser, Altın Kalem Ödülleri Gastronomi ve Mutfak Sanatları alanında “Akademik Altın Kalem” ödülüne layık bulundu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!