İstanbul
29 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Pendikte akaryakıt istasyonu çalışanına tornavidalı saldırı kamerada

Pendikte akaryakıt istasyonu çalışanına tornavidalı saldırı kamerada
PENDİK’TE AKARYAKIT İSTASYONUNA MOTOSİKLETİ İLE GELEN ŞAHIS, İSTASYON ÇALIŞANLARI İLE TARTIŞMA YAŞADI. İSTASYON ÇALIŞANLARINDAN BİRİ ARACA AKARYAKIT DOLUMU YAPTIĞI ESNADA ŞAHIS TORNAVİDA İLE ÇALIŞANIN YÜZÜNE VURDU. GÖZÜNDEN YARALANAN ÇALIŞAN İKİ KEZ AMELİYAT GEÇİRDİ. SALDIRI ANLARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI.

Pendik'te geçtiğimiz Perşembe günü yaşanan olay, bir akaryakıt istasyonunda meydana geldi. Motosikletiyle istasyona gelen bir şahıs, istasyon çalışanları ile sözlü bir tartışma yaşadı. Tartışmanın ardından şahıs, kısa bir süre sonra geri döndü ve istasyonda çalışanlardan birine saldırdı.

Saldırgan, bir anlık öfke ile akaryakıt istasyonu çalışanlarından Kadir Durkut'a benzeri bir tornavida ile saldırdı. Olay yerinde bulunan diğer çalışanlar ve müşteriler, saldırganı durdurmaya çalıştılar. Kavga, diğer vatandaşların ve istasyon çalışanlarının araya girmesiyle sona erdi.

Saldırı sonucu yaralanan Kadir Durkut, hastaneye kaldırıldı ve tedavi altına alındı. Durkut'un yüz çevresindeki kemiklerde kırıklar oluştuğu için iki kez ameliyat geçirdiği belirtildi. Tedavi süreci devam ediyor.

Kadir Durkut, yaşadığı olayı şu şekilde anlattı: "22 yaşında üniversite öğrencisiyim. Boş zamanımı değerlendirmek için benzinlikte çalışıyorum. İşimin başındayken gerginlik oldu. Ben sakinleştirip tekrar işimin başına geçtiğimde müşteri eline aldığı kesici aletle yüzüme müdahale etti. Yüzümün son hali bu şekilde. Ben burada böyle yatıyorken kendisi dışarıda hayatına devam etmekte. Ben daha belirli bir süre kendime gelemeyeceğim."

Kadir Durkut'un babası Gündüz Durkut da yaşanan olayı şu sözlerle açıkladı: "Yakıt almaya gelen motorlu birisi, ilk önce çocuklarla tartışma yaşıyor. Benim çocuk da onları ayırıyor sonra kendi görev yerine geçiyor. Diğer araca yakıt koyduğu sırada hiç beklemediği bir anda geliyor, tornavida olduğunu düşündüğümüz sert cisimle göz hizasına vuruyor. Çocuğun gözünde de gözlük var zaten. Çocuğun iki gün içinde iki ameliyat geçirdi, göz kemiği kırılmış. Hala daha ne olacağı belli değil. 3-4 ay tedavisi devam edecek. Şahıs bildiğim kadarıyla yakalandı. Ama ertesi gün serbest bırakılmış. Çocuğum perşembe akşamından beri hastanede yatıyor. Gözüyle odaklama yapamıyor ve çift görüyor."

Olay anları ise güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde, motosikletli şahsın istasyon çalışanlarıyla yaşadığı tartışma, ardından saldırı anları net bir şekilde görülebiliyor. Bu olayın ardından polis, şüpheliyi yakalamış ancak ardından serbest bırakılmıştı. Ayrıca, saldırıya uğrayan Kadir Durkut'un tedavi süreci devam ediyor.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!