İstanbul
10 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Şampiyon Galatasaray kupasını aldı

Şampiyon Galatasaray kupasını aldı
SPOR TOTO SÜPER LİG ŞAMPİYONU GALATASARAY, NEF STADYUMU’NDA DÜZENLENEN TÖRENLE KUPASINI ALDI.

Spor Toto Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Nef Stadyumu'nda gerçekleşen özel bir törenle şampiyonluk kupasını aldı. Galatasaray, Fenerbahçe ile oynadığı maçın sonunda şampiyonluk kutlamalarını büyük bir coşkuyla gerçekleştirdi. Maç sonrası sahada özel bir platform kuruldu ve futbolcular ile teknik ekip burada hazırlıklarını tamamladı. Sarı-kırmızılı takımın 2022-2023 sezonunda attığı goller barkovizyondan seyircilere gösterildi.

Tribünlerde ışık ve havai fişek gösterileri düzenlendi ve doğu tribününde yer alan perde üzerinde Galatasaray'ın sembolü olan "Aslan" resmi sergilendi. Ünlü şarkıcı Kenan Doğulu da taraftarlara özel bir konser verdi.

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, İkinci Başkan Metin Öztürk, Başkan Yardımcıları Niyazi Yelkencioğlu ve Cemal Özgörkey ile Sportif AŞ Başkan Vekili Erden Timur sahneye çıkarak taraftarları selamladılar.

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, ailesiyle birlikte sahneye çıktı ve şampiyonluk madalyasını oğlu Ali Yiğit'e takdim etti.

Futbolcular, seçtikleri şarkılar eşliğinde sahneye çıktılar. Arjantinli futbolcu Mauro Icardi, kendiyle özdeşleşen "Aşkın Olayım" şarkısı ile sahneye geldi ve şarkıcı Simge Sağın ile birlikte şarkıyı seslendirdi. Fransız futbolcu Bafetimbi Gomis, Aleyna Tilki ile "Sen Olsan Bari" şarkısıyla, Kerem Aktürkoğlu ise UEFA Şampiyonlar Ligi müziği ile sahneye çıktı.

Ayrıca, trafik kazasında hayatını kaybeden eski Galatasaray futbolcusu Ahmet Çalık'ı anmak için Emre Taşdemir ve Abdülkerim Bardakcı, Ahmet Çalık'ın fotoğrafının yer aldığı formalarla seremoniye katıldılar.

Kanadalı futbolcu Sam Adekugbe, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Hatayspor'un ligden çekilmesi sonrası Galatasaray'a transfer olduğu için duygusal anlar yaşadı ve gözyaşları içinde törene katıldı. Norveçli futbolcu Fredrik Midtsjö ise eşinin doğum yapması nedeniyle kutlamalara katılamadı.

Törenin ardından şampiyonluk kupası takdim edildi. Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Büyükekşi, 2022-2023 sezonu Spor Toto Süper Lig şampiyonluk kupasını Galatasaray'a takdim etti. Sarı-kırmızılı futbolcular, kupayı coşkuyla havaya kaldırarak zaferlerini kutladılar. Daha sonra futbolcular, tribünlere giderek taraftarlarla zaferlerini paylaştılar.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!