İstanbul
03 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

Samsun TSO Sigortacılık Birimi törenle açıldı

Samsun TSO Sigortacılık Birimi törenle açıldı
SAMSUN’DA SİGORTA ACENTELERİNE HİZMET VERMEK AMACIYLA SAMSUN TSO ÇATISI ALTINDA KURULAN, “SİGORTACILIK BİRİMİ” DÜZENLENEN TÖRENLE HİZMETE AÇILDI. SİGORTACILIK HAFTASI’NDA YAPILAN AÇILIŞ TÖRENİNE SAMSUN TSO YÖNETİM KURULU BAŞKANI SALİH ZEKİ MURZİOĞLU, 31’İNCİ GRUPTAN SİGORTA ACENTELERİNİ TEMSİLEN ODA MECLİSİNDE BULUNAN MECLİS ÜYELERİ MEMDUH ERSOY, MURAT TAMER DOĞRU, SİGORTA ACENTELERİ MESLEK KOMİTESİ ÜYELERİ VE SİGORTA ACENTELERİ TEMSİLCİLERİ KATILDI.

Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) çatısı altında kurulan “Sigortacılık Birimi”, Sigortacılık Haftası etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen törenle hizmete açıldı.


Samsun’da sigorta acentelerine hizmet vermek amacıyla Samsun TSO çatısı altında kurulan “Sigortacılık Birimi” için açılış töreni düzenlendi. Sigortacılık Haftası’nda yapılan açılış törenine Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, 31’inci gruptan sigorta acentelerini temsilen oda meclisinde bulunan Meclis Üyeleri Memduh Ersoy, Murat Tamer Doğru, sigorta acenteleri meslek komitesi üyeleri ve sigorta acenteleri temsilcileri katıldı.



Murzioğlu, Sigortacılık Haftası’nı kutladı


Törende konuşan Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, “Öncelikle, sigortacılık sektöründe faaliyet gösteren tüm herkesin Sigortacılık Haftası’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Sizin de bildiğiniz üzere, Resmi Gazete yayımlanan 5684 sayılı Sigortacılık Kanunu ile Sigorta Acenteliği Yönetmeliği çerçevesinde, sigortacılık işlemlerini yürütme yetkisi Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından görevlendirilmiş odalara devredilmiştir. Biz de odamıza verilen yetkiyle birlikte sigorta acentelerinin sigorta levha kayıt işlemleri ve sigorta levha kaydının güncelleme işlerini yapıyoruz. Sigorta acentelerimiz kurduğumuz birim altında işlemlerini daha hızlı bir şekilde yapabiliyor” dedi.



Sektör ciddi gelişim kat etti


Konuşmasında, sigortacılık sektörünün gelişiminin desteklenmesi gerektiğine de vurgu yapan Başkan Murzioğlu, “Son yıllarda sigorta acentelerimiz kalite ve hizmet anlamında ciddi gelişim kat etti. Sigorta acentelerimizin zor bir iş yürüttüğünün farkındayız. Sektör olarak da geniş bir sektörsünüz. Mesleğinin gelişimi ve sorunların en aza indirilmesi için de sizler başta olmak üzere herkese önemli görevler düşüyor. Bizim de oda olarak çalışmalarımızın merkezinde kentimiz var, üyelerimiz var. İnşallah, bundan sonra da sık sık bir araya gelerek sorunları birlikte aşacağız ve sigortacılık bilincini de her kesime aşılamak için üzerimize düşen görevi yapmaya devam edeceğiz” diye konuştu.


Samsun TSO Meclis Üyeleri Memduh Ersoy ve Murat Tamer Doğru da bu zamana kadar sektörlerine verdikleri katkı ve desteklerinden dolayı Başkan Salih Zeki Murzioğlu nezdinde herkese teşekkür etti.


Konuşmaların ardından kurdele kesilerek Samsun TSO Sigortacılık Birimi’nin açılışı gerçekleştirildi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!