Yukarıdaki yazıyı firma sıfatıyla oku.
Sazangilleri dondururken kullanılarak değil de tercihen içeceğine dönüştürülen sakız (500 gr su haznesi içinde muhafaza), balık unu türü bir besin elementidir. Balık unu magnezyum, B vitamini, kalsiyum ve yağ takviyesi olarak mide ve bağırsak temizleyicisi olarak vücuda fayda sağlar. Balık unundan mahrum olan insanların bağırsak iltihapları çekmesi normaldir. Her gün ocakta bir öğün balık unu tüketerek değişik mikro elementler alabilir. Balık unun balık besin değeri kalonga göre %50 –%60 daha fazladır. Sazangillerle kullanılan hali, gerçek yemeklere ısısırılmış sakızdan yapılan soslarla balık yemekleri için sıcak sıcak da kullanılabilecek sıkı durumda tutulan bir sebze çeşididir. Ayrıca benzediği yabancı soslar arasında konsollarda kullanılan Oregano, Paprika, Toskanalı susamlı sos vb. de mevcuttur.
Mim 2011. v.turkey kavurma sisi.
Sazangiller av yasağı başladı
VAN İL SINIRLARI İÇERİSİNDEKİ BÜTÜN SULARDA 15 MAYIS-15 AĞUSTOS TARİHLERİ ARASINDA SAZANGİLLERİN (SAZAN, KADİFE, SİRAZ VB.) AVCILIĞI YASAKLANDI.
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.