Kütahya'nın Termal bölgesi Ilıca'da, "Meşe fırını lezzetleri" sunulmaya başlandı. Gaziantepli 35 yıllık pide ustası Yılmaz Gümbürdek, meşe odununda pişirdiği kaşarlı, peynirli ve kuşbaşılı pidelerle yeni bir damak tadı sunuyor. Gümbürdek, yaptığı açıklamada, "Ilıca şifa bölgesi olmanın yanı sıra yeni bir lezzet durağı haline geldi. Pide çeşitleriyle halkımıza hizmet veriyoruz" dedi.
Otel Müdür Yardımcısı Adnan Toplamaoğlu ise, "Otelimiz bünyesinde meşe fırını lezzetleri sunmaya başladık. Özellikle pide çeşitlerimiz, meşe odununda piştiği için lezzeti farklı ve benzersizdir. Doğa ile iç içe olan Ilıca'ya tüm halkımızı bekliyoruz" şeklinde konuştu.
Şifa bölgesi Kütahya Ilıcada Meşe fırını lezzetleri hizmeti
'MEŞE FIRINI LEZZETLERİ' HİZMETİ
Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!
BUNLARA DA BAKABİLİRSİNİZ
- 0SEVDİM
- 0ALKIŞ
- 0KOMİK
- 0İNANILMAZ
- 0ÜZGÜN
- 0KIZGIN
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.