İstanbul
03 Ekim, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    34.06
  • EURO
    37.74
  • ALTIN
    2730.4
  • BIST
    9833.22
  • BTC
    57646.840$

SUBÜ gastronomi öğrencilerinden 2 madalya

SUBÜ gastronomi öğrencilerinden 2 madalya
SUBÜ TURİZM FAKÜLTESİ GASTRONOMİ VE MUTFAK SANATLARI BÖLÜMÜ, DÜNYA AŞÇILAR ŞAMPİYONASI’NDAN 2 MADALYA VE 1 KUPA İLE DÖNDÜ.

SUBÜ Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Dünya Aşçılar Şampiyonası’ndan 2 madalya ve 1 kupa ile döndü.


Sakarya Uygulamalı Bilimler Üniversitesi (SUBÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, ’10. İslam İş Birliği Teşkilatı Helal Expo 2023 Fuarı’ çerçevesinde düzenlenen Dünya Aşçılar Şampiyonası’nda bireysel ve takım kategorilerinde yarıştı. Bölümden bireysel kategoride yarışmaya katılan ikinci sınıf öğrencisi Faiz Fajar Mulia, altın madalya kazandı. Üniversiteler arası kategoride yarışan fakülte takımı ise ikincilik kupası ve gümüş madalyanın sahibi oldu. İkinci sırayı alan takımda Ahmet Güler, Sima Demirci ve Yakuphan Obut isimli öğrenciler yer aldı. Başarıları sebebiyle öğrencileri tebrik eden SUBÜ Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Başkanı Doç. Dr. Serkan Şengül; aktif olarak gerçekleştirdikleri yöresel lezzet etkinliklerinin, bölgenin en kapsamlısı olan turizm mutfağının ve +1 Eğitim Modeli’nin başarıları da beraberinde getirdiğinin altını çizdi. SUBÜ Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Sarıışık ise, kaliteli bir eğitim verdiklerini ve iş dünyasının ihtiyaç duyduğu nitelikteki insanlar yetiştirdiklerini her ortamda kanıtladıklarını vurguladı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!